Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 Laser Med SHPK 12 130,485,105 12 130,485,105 102,128,420

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Loti Nr.2 - Reagente dhe aksesore te tjere te nevojshme per testimin ne laboratorin e imunohematologjise. 28,481,850 Lidhur Kontrata Laser Med SHPK 28,481,850.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 9 - Tuba dhe konsumabile laboratorike per fazen preanalitike te përpunimit te gjakut. 7,823,675 Njoftuar Fituesi Laser Med SHPK 5,883,610.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje Reagente dhe aksesore te tjere te nevojshem per testimet ne laboratorin e Imunohematologjise 26,415,140 Njoftuar Fituesi Laser Med SHPK
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: LotI 1 - Blerje Reagente, dhe aksesorë të tjerë të nevojshëm për testimet në laboratorin e agjenteve infektive Njoftuar Fituesi Laser Med SHPK 23,570,140.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje reagentë dhe materiale mjekësore për Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut, ndarë në Lote. Loti 2 - Reagentë dhe aksesorë të tjerë të nevojshëm për testimet në laboratorin e imunohematologjisë 19,233,320 Lidhur Kontrata Laser Med SHPK 19,233,260.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Shtesë kontrate: Loti 2 - Reagentë dhe aksesorë të tjerë të nevojshëm për testimet në laboratorin e Imunohematologjisë 3,478,120 Lidhur Kontrata +Shtesë Laser Med SHPK 3,478,120.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Loti 2 - Reagentë dhe aksesorë të tjerë të nevojshëm për testimet në laboratorin e imunohematologjisë 18,884,500 Lidhur Kontrata Laser Med SHPK 18,884,520.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Loti 2: Reagentë dhe aksesorë të tjerë të nevojshëm për testimet në laboratorin e imunohematologjisë 2,596,920 Lidhur Kontrata Laser Med SHPK 2,596,920.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.