Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
8 TREZHNJEVA SHPK 26 41,557,505 25 35,236,435 32,729,155

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Sherbimi i Ruajtjes dhe Sigurise Fizike te objekteve dhe godinave te Drejtorise se Sherbimit Spitalor Kukes – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. 6,321,070 Anuluar Procedura TREZHNJEVA SHPK 6,320,568.84
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Ruajtje me Roje private e ambienteve te QSHSP.3 1,555,977 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 1,555,976.69
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Ruajtja, Sigurimi Fizik i objekteve/aseteve te Drejtorise se Sherbimit Spitalore Tropoje – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. 3,160,218 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 3,160,218.16
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Ruajtja me Roje private e ambienteve te QSHSP. Nr.3 1,436,288 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 1,436,287.50
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Ruajtje me Roje private e Ambienteve te QSHSP.3. 119,270 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 119,269.84
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Ruajtje me Roje private e Ambienteve te QSHSP.3. 119,270 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 119,269.84
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Ruajtje me Roje private e Ambienteve te QSHSP.3 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 119,269.84
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Ruajtja, sigurimi fizik i objekteve/aseteve të Drejtorisë së Shërbimit Spitalor Tropojë. Marrëveshje Kuadër me nje operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara me afat 12 muaj 2,916,715 Njoftuar Fituesi TREZHNJEVA SHPK 2,915,970.40
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Shërbimi i Ruajtjes dhe Sigurisë Fizike të objekteve dhe godinave të Drejtorise se Sherbimit Spitalor Has, per vitin 2018 – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj 2,916,569 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 2,915,969.79
Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor Qendror Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor Qendror Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje civile të godinës dhe ambjenteve të ISHSH 3,088,804 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 2,915,970.40
Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Shërbimi i ruajtjes dhe i sigurisë fizike në ambjentet e Qkum- së 6,100,000 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 4,995,079.75
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Shërbim i Ruajtjes dhe Sigurisë Fizike të objekteve dhe godinave të Drejtorise se Sherbimit Spitalor Has, per muajin maj 2018 243,047 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 242,993.87
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Ruajtje me Roje private e Ambienteve te QSHSP.3 119,270 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 119,269.84
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Shërbim i Ruajtjes dhe Sigurisë Fizike të objekteve dhe godinave të Drejtorise se Sherbimit Spitalor Has, per muajin prill 2018 243,047 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 242,993.87
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Shërbim i Ruajtjes dhe Sigurisë Fizike të objekteve dhe godinave të Drejtorise se Sherbimit Spitalor Has, per muajin mars 2018 243,047 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 242,993.87
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Shtesë kontrate: Ruajtja, Sigurimi Fizik i objekteve/aseteve të Drejtorisë së Shërbimit Spitalor Tropojë 261,284 Lidhur Kontrata +Shtesë TREZHNJEVA SHPK 261,284.17
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Ruajtja, sigurimi fizik i objekteve/aseteve të Drejtorisë së Shërbimit Spitalor Tropojë 1,800,000 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 1,306,420.83
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Ruajtja e objekteve të Drejtorisë së Shërbimit Spitalor Has me Roje Private, për periudhën shkurt-dhjetor 2017 2,585,000 Njoftuar Fituesi TREZHNJEVA SHPK 1,942,979.48
Drejtoria e Shëndetit Publik Has Drejtoria e Shëndetit Publik Has Ruajtja e objekteve të Drejtorisë së Shëndetit Publik Has me Roje Private për periudhën shkurt-dhjetor 2017 822,500 Njoftuar Fituesi TREZHNJEVA SHPK 741,865.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Ruajtja me roje private dhe sigurimi fizik i objekteve/aseteve të Drejtorisë së Shërbimit Spitalor Tropojë dhe verifikimi i sinjalit të alarmit 268,726 Lidhur Kontrata +Shtesë TREZHNJEVA SHPK 223,938.33
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Ruajtja, sigurimi fizik i objekteve/aseteve të Drejtorisë së Shërbimit Spitalor Tropojë dhe verifikimi i sinjalit të alarmit 1,800,000 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 1,789,073.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 1,048,550 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 974,051.67
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Shërbimi i ruajtjes, sigurisë fizike dhe verifikim i sinjalit të alarmit në Spitalin Has deri në lidhjen e kontratës së re për vitin 2017 450,000 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 449,900.83
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 731,161 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 731,161.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Shtesë kontrate: Shërbimi i ruajtjes, sigurisë fizike dhe verifkim i sinjalit të alarmit në Spitalin Has (periudha janar-shkurt 2016) 290,977 Lidhur Kontrata +Shtesë TREZHNJEVA SHPK 290,977.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.