Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
36 FLORFARMA SHPK 1339 547,617,693 1,335 546,950,727 524,926,777

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 4 Ciprofloxacine 390,420 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 390,312.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 2 Ceftazidime 114,068 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 105,000.00
Drejtoria e Shėndetit Publik Lushnje Drejtoria e Shėndetit Publik Lushnje Loti 15 Suxamethonium chloride 100 mg 204,309 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 204,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 15 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Paclitaxel 100 mg Flakon/ Ampule 375,772 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 13 Povidone Iodine Barna dermatologjike 10%- 1000 ml Flakon/ Ampule 377,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 22 Heparine sodium Gjaku dhe organet formuese te gjakut 25000 UI/5 ml Flakon/ Ampule 545,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 27 Sodium chloride Gjaku dhe organet formuese te gjakut 0.9% - 500 ml Flakon/ Ampule 6,617,345 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 29 Calcium gluconate Metabolizmi dhe trakti tretes 1 gr / 10 ml Flakon/ Ampule 68,850 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 55 Suxamethonium chloride Sistemi muskolo-skeletik 100 mg Flakon/ Ampule 102,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr LOT 22 Noradrenaline 37,213 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 36,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 4 Mannitol 20%-250 ml 14,844 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 13,600.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 5 Calcium gluconate 1 gr / 10 ml 23,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 22,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 9 Ampicillin 1 gram 96,830 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 85,100.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 10 Ceftriaxone 1 gram 22,902 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 12,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 11 Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate 24,360 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 23,400.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 11 - Calcium gluconate 1 gr / 10 ml 367,680 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 367,200.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 24 - thiopental 1 gr 350,240 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 350,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 14: Alkol: 262,500 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 29. Pancuronium bromide: 355,968 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 177,984.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr LOT17 Calcium gluconate 436,710 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 436,050.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr LOT 21 Atenolol 2,981 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 13,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti 3 Ciprofloxacine 400mg/200ml 128,909 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 128,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti 12 Glucose 5% - 500 ml 177,608 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 174,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 19 - Noradrenaline 4mg/4ml 124,045 Rishpallje me Njoftim Fituesi FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti 15 Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate 500 ml 121,768 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 117,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti 18 Calcium gluconate 1 gr / 10 ml 4,597 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 4,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 20 - Pancuronium bromide 4 Mg/ 2 Ml INJ 1,512,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi FLORFARMA SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė LOT 3: Blerje Disifektante 388,800 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 14: Alkol: 262,500 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 29. Pancuronium bromide: 355,968 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.