Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 ATLANTIK 3 SHPK 6 4,947,600 6 4,947,600 4,526,200

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III Blerje veshmbathje 1,391,030 Rishpallje me Lidhje Kontrate ATLANTIK 3 SHPK 1,148,300.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje materiale te buta per nevoja te Drejtorise se Spitalit Rajonal Diber per vitin 2018 1,000,000 Lidhur Kontrata ATLANTIK 3 SHPK 975,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje materiale elektrike dhe hidraulike per nevoja te Drejtorise se Spitalit Rajonal Diber per vitin 2018 1,000,000 Lidhur Kontrata ATLANTIK 3 SHPK 951,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Shtesë kontrate: Blerje materiale pastrimi 200,000 Lidhur Kontrata +Shtesë ATLANTIK 3 SHPK 200,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Shtesë Kontrate: Blerje materiale të ndryshme për pastrim 251,900 Lidhur Kontrata +Shtesë ATLANTIK 3 SHPK 251,900.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Blerje artikuj pastrimi 1,104,670 Rishpallje me Lidhje Kontrate ATLANTIK 3 SHPK 1,000,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.