Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
13 MYRTO – SECURITY SHPK 36 75,063,209 36 75,063,209 49,581,704

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Shërbim për sigurimin e ruajt jes së godinës së FSDKSH 790,055 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Ruajtja me roje private e ambjenteve te QKTGJ 4,449,760 Njoftuar Fituesi MYRTO – SECURITY SHPK 117,617.88
Drejtoria e Shëndetit Publik Elbasan Drejtoria e Shëndetit Publik Elbasan Shërbimi i ruajtjes me Roje Private 2,775,365 Njoftuar Fituesi MYRTO – SECURITY SHPK
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Ruajtja e godinës me roje private 7,000,000 Njoftuar Fituesi MYRTO – SECURITY SHPK 727,938.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Shërbim me roje private për Spitalin Lushnje 5,831,482 Njoftuar Fituesi MYRTO – SECURITY SHPK 5,830,662.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Sherbim me Roje Private 1,328,567 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 1,328,566.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Shërbim i ruajtjes me Roje Private 2,258,563 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 2,258,563.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Ruajtja dhe sigurimi fizik i objekteve që ndodhen nën administrimin e Drejtorisë Rajonale të Shëndetësisë Vlorë për periudhën 05 Korrik 2017 - 02 Shtator 2017 915,684 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 894,059.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Shërbimi i ruajtjes me roje private të Spitalit Psikiatrik Dr.Sadik Dinci, Elbasan 235,776 Lidhur Kontrata +Shtesë MYRTO – SECURITY SHPK 222,728.72
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Shërbim i ruajtjes me roje private 608,926 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 608,926.62
Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fier Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fier Shërbim ruajtje me roje civile dhe sistem alarmi 185,544 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 157,279.17
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Ruajtja dhe sigurimi fizik i objekteve që ndodhen nën administrimin e Drejtorisë Rajonale të Shëndetësisë Vlorë, për periudhën 20 shkurt 2017 - 05 maj 2017 1,144,605 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 1,102,500.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Shërbimi i ruajtjes me roje private të Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci, Elbasan 368,739 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 350,145.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Shërbim me roje private 760,941 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 750,420.33
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Ruajtja e godinës dhe e ambienteve rrethuese të Ministrisë së Shëndetësisë me roje private 132,000 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 102,652.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Shërbim i ruajtjes me roje private 1,218,570 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 1,217,853.23
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Shtesë kontrate: Ruajtja dhe sigurimi fizik i objekteve që ndodhen nën administrimin e Drejtorise Rajonale të Shëndetësisë Vlorë për periudhen 01 janar 2017 - 19 shkurt 2017 879,666 Lidhur Kontrata +Shtesë MYRTO – SECURITY SHPK 879,666.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Shtesë kontrate: Ruajtja me roje private dhe sigurimi fizik i objekteve, që ndodhen nën administrimin e Drejtorisë Rajonale të Shëndetësisë Vlorë, për periudhën 01 janar 2017 - 19 shkurt 2017 733,055 Lidhur Kontrata +Shtesë MYRTO – SECURITY SHPK 733,055.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Shtesë kontrate 20%: Ruajtja e godinës dhe e ambjenteve rrethuese të Ministrisë së Shëndetësisë me roje private, për nevojat e fillimit të vitit 2017 287,389 Lidhur Kontrata +Shtesë MYRTO – SECURITY SHPK 287,389.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 1,195,770 Lidhur Kontrata +Shtesë MYRTO – SECURITY SHPK 1,195,770.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Shtesë Kontrate: Shërbim i ruajtjes me roje private për nevojat e Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci, Elbasan 610,001 Lidhur Kontrata +Shtesë MYRTO – SECURITY SHPK 610,001.00
Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fier Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fier Shtesë Kontrate: Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private dhe sistem alarmi 199,959 Lidhur Kontrata +Shtesë MYRTO – SECURITY SHPK 199,959.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Shtesë kontrate: Blerje protoksid 657,276 Lidhur Kontrata +Shtesë MYRTO – SECURITY SHPK 657,275.80
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 6,690,940 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 6,434,047.77
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Ruajtja e godinës dhe e ambienteve rrethuese të Ministrisë së Shëndetësisë me roje private 2,155,420 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 1,436,945.78
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private për Institutin e Shëndetit Publik Tiranë 4,718,500 Rishpallje me Lidhje Kontrate MYRTO – SECURITY SHPK 4,372,413.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private të Spitalit Psikiatrik "Dr-Sadik Dinci", Elbasan 4,808,640 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 4,434,126.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private të "Spitalit Psikiatrik dr-Sadik Dinci", Elbasan 474,639 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 440,833.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 474,639 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 440,347.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Ruajtja dhe sigurimi fizik i objekteve të Drejtorisë Rajonale të Shëndetësisë Vlorë për vitin 2016 4,839,020 Lidhur Kontrata MYRTO – SECURITY SHPK 3,665,275.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.