Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 VASO-SECURITY SHPK 20 125,877,828 20 125,877,828 63,894,767

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shërbim me roje private të Spitalit Korce, me 6 vend-roje me 24 orë, me 5 roje me tre turne dhe 1 vëndroje me një turn me 2 roje dhe dy ndëresa me kamera Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afa 21,922,990 Njoftuar Fituesi VASO-SECURITY SHPK 21,898,752.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shërbim me roje private të Spitalit Korce, me 6 vend-roje me 24 orë, me 5 roje me tre turne dhe 1 vëndroje me një turn me 2 roje dhe dy ndërtesa me kamera (Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat) Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 1,720.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shërbim me roje private të Spitalit Korce, me 6 vend-roje me 24 orë, me 5 roje me tre turne dhe 1 vëndroje me një turn me 2 roje dhe dy ndërtesa me kamera (Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat) 20,118,566 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i Ruajtjes së Ambjenteve Drejtoria Rajonale e Shendetsise Korce, me 2 vend-roje 5,852,400 Rishpallje me Lidhje Kontrate VASO-SECURITY SHPK 4,409,075.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shërbim me roje private të Spitalit Korce, me 6 vend-roje me 24 orë, me 5 roje me tre turne dhe 1 vëndroje me një turn me 2 roje dhe dy ndërtesa me kamera (Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat) Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 1,720.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shërbim me roje private të Spitalit Korce, me 6 vend-roje me 24 orë, me 5 roje me tre turne dhe 1 vëndroje me një turn me 2 roje dhe dy ndërtesa me kamera (Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat) 20,118,566 Njoftuar Fituesi VASO-SECURITY SHPK 1,720.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shërbim me roje private të Spitalit Korce, me 6 vend-roje me 24 orë, me 5 roje me tre turne dhe 1 vëndroje me një turn me 2 roje dhe dy ndërtesa me kamera (Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat) 20,118,566 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shërbimi ruajtjes së sigurisë me roje private për Spitalin Korçë 15,768,893 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 15,762,181.12
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private për ambjentet e Drejtorisë së Shëndetit Publik Korçë, me 2 vend-roje 4,813,311 Njoftuar Fituesi VASO-SECURITY SHPK 4,693,812.90
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i Rojeve Private 464,845 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 455,000.00
Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit Të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Korçë Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit Të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me sinjal alarmi 50,000 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 50,000.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 78,191 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 78,191.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 409,500 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 409,500.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 187,000 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 186,500.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 187,000 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 186,500.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 187,000 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 187,000.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 187,000 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 186,500.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 187,000 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 186,500.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private të Spitalit Korçë 15,177,000 Lidhur Kontrata VASO-SECURITY SHPK 15,150,095.36
Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit Të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Korçë Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit Të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Korçë Shtesë kontrate: Ruajtje objekti me sistem alarmi për DRFSDKSH Korçë 50,000 Lidhur Kontrata +Shtesë VASO-SECURITY SHPK 50,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.