Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 AULONA –POL 1 SHPK 10 16,600,955 10 16,600,955 15,490,415

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Shtesë kontrate: Shërbimi i ruajtjes me roje private 161,208 Lidhur Kontrata +Shtesë AULONA –POL 1 SHPK 161,208.33
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me rojeve private, për nevojat e Spitalit Psikiatrik Ali Mihali Vlorë 9,882,726 Lidhur Kontrata AULONA –POL 1 SHPK 8,987,407.11
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Shërbimi i ruajtjes fizike me roje civile të ambjenteve të DRFSDKSH-së Tiranë 304,393 Lidhur Kontrata +Shtesë AULONA –POL 1 SHPK 304,393.16
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Shtesë kontrate: Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje civile të ambienteve të Drejtorisë Rajonale të Fondit Tiranë 304,393 Lidhur Kontrata +Shtesë AULONA –POL 1 SHPK 304,393.16
Drejtoria e Shëndetit Publik Kavajë Drejtoria e Shëndetit Publik Kavajë Shtesë kontrate: Shërbim i ruajtjes së sigurisë me roje private të objektit të DSHP Kavajë 344,258 Lidhur Kontrata +Shtesë AULONA –POL 1 SHPK 344,258.00
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje civile të ambienteve të Drejtorisë Rajonale të Fondit Tiranë 2,337,750 Lidhur Kontrata AULONA –POL 1 SHPK 2,236,064.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Kavajë Drejtoria e Shëndetit Publik Kavajë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 1,969,240 Lidhur Kontrata AULONA –POL 1 SHPK 1,858,384.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Ruajtja dhe sigurimi fizik me roje private i dy objekteve të D-R-Sh Vlorë për emergjencë për periudhën 19-03-2016 deri më 31-03-2016 183,180 Lidhur Kontrata AULONA –POL 1 SHPK 180,500.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Ruajtja dhe sigurimi fizik me roje private 457,800 Lidhur Kontrata AULONA –POL 1 SHPK 457,800.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Shtesë kontrate: "Ruajtja dhe sigurimi fizik i objekteve" 656,007 Lidhur Kontrata +Shtesë AULONA –POL 1 SHPK 656,007.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.