Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 Sori-al SHPK 40 973,405,173 39 970,738,352 972,252,825

Lista e tenderave


Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/openprocurement/application/views/scripts/htender/list.phtml on line 903
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Psikiatrik Vlorë Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Psikiatrik Ali Mihali Vlore 166,856,450 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 166,021,272.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Rajonal Vlorë Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Rajonal Vlore 82,003,295 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 81,183,499.25
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Sherbimi pastrimit te ambienteve te brendshem dhe te jashtem 6,411,665 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 6,406,235.92
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti II: Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Rajonal Berat, 64,470,878 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 63,809,928.37
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Loti I: Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik Mbretëresha Geraldinë 38,090,037 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 37,715,906.80
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti I - Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik Mbretëresha Geraldinë Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 12,606,468.88
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza. Lidhur Kontrata Sori-al SHPK
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar Shefqet Ndroqi 167,542,596 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 165,868,402.63
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë “Për Shërbimin Gatim dhe Shpërndarja e Ushqimit (Katering) në pavionet e Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”, Tiranë.” 9,871,216 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 9,831,742.20
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar i Traumës Loti II: "Shërbim pastrimi për Spitalin Universitar te Traumës”. 86,582,118 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 85,272,764.13
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbim Kateringu. 1,170,796 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 1,169,585.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar i Traumës Shërbimi i gatimit dhe shpërndarjes se ushqimit (Katering) për Spitalin Universitar të Traumës 134,814,264 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 133,680,083.68
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Për Shërbimin Gatim dhe Shpërndarja e Ushqimit (Katering) në pavionet e Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”, Tiranë. 10,090,577 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 10,050,590.60
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbim Kateringu 1,051,475 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 1,049,981.99
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kryerja e shërbimit të Pastrimit të ambjenteve të brëndëshme dhe pastrim i ambjenteve të jashtme për Spitalin Universitar të Traumës. 4,888,557 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 4,885,092.05
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimii kateringut. 2,362,937 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 2,361,925.90
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kryerja e shërbimit të gatimit dhe shpërndarjen e ushqimit ne SUT. 7,231,500 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 7,228,889.17
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kryerja e shërbimit të Pastrimit të ambjenteve të brëndëshme dhe pastrim sistemim gjelbërimi i ambjenteve të jashtme për Spitalin Universitar të Traumës. 5,110,856 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 5,106,908.57
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimii kateringut Lidhur Kontrata Sori-al SHPK
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kryerja e shërbimit të gatimit dhe shpërndarjen e ushqimit ne SUT 10,847,250 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 10,846,067.53
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kryerja e shërbimit të Pastrimit të ambjenteve të brëndëshme dhe pastrim sistemim gjelbërimi i ambjenteve të jashtme për SUT 8,324,964 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 8,323,675.66
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimi i kateringut 2,472,402 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 2.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi (Catering) 8,139,010 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 8,139,009.78
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Shtesë kontrate: Kryerja e shërbimit të Pastrimit të ambjenteve të brëndëshme dhe pastrim sistemim gjelbërimi i ambjenteve të jashtme për Spitalin Universitar të Traumës 10,244,066 Lidhur Kontrata +Shtesë Sori-al SHPK 10,230,430.42
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Shtesë kontrate: Kryerja e shërbimit të gatimit dhe shpërndarjen e ushqimit për Spitalin Universitar të Traumës 14,463,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Sori-al SHPK 14,456,091.50
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi (Catering) 1,826,235 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 1,826,235.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shërbimi i Kateringut për Spitalin Rajonal Berat 754,834 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 753,921.67
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shërbimi i kateringut për Spitalin Rajonal Berat 467,261 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 467,161.67
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Shtesë kontrate: Kryerja e shërbimit të pastrimit të ambienteve të brendëshme dhe pastrim sistemim gjelbërim i ambienteve të jashme për pLotësimin e nevojave deri në fund të vitit 2017 7,268,573 Lidhur Kontrata +Shtesë Sori-al SHPK 7,268,573.47
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Shtesë kontrate: Kryerje e shërbimit të gatimit dhe shpërndarje e ushqimit, për pLotësimin e nevojave deri në fund të vitit 2017 11,982,011 Lidhur Kontrata +Shtesë Sori-al SHPK 11,982,011.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.