Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
25 OES Distrimed SHPK 174 1,617,891,888 174 1,617,891,888 1,007,842,920

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Blerje monitorë pacienti per masat anti Covid -19. 85,510,265 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 54,905,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë “Blerje tamponë nazofaringiale për ISHP” 31,920,000 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 9,240,000.00
Qendra Shëndetësore Paskuqan, Tiranë Qendra Shëndetësore Paskuqan, Tiranë Blerje Kite dhe Reagent Biokimik 2,787,819 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 2,775,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore Kirurgjia Vaskulare ne QSUT Nene Tereza per vitin 2019-2020/ Materiale per Trajtim Endovaskular 20,193,687 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 3,747,530 leke per njesi
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Blerje kite dhe reagentë, evadim mbetje anti COVID-19 ndarë në dy lote :
Loti 1 me objekt “Blerje kite për laboratorin mikrobiologjik për realizimin e RT-PCR të përshtatshëm për t’u përdorur për pajisjen e Existation të firmës Bioneer ose ekuivalent
Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 1 Materiale per Trajtim Vaskular Kirurgjikal 46,512,386 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 1,762,670 leke vlerë/cmim për njësi pa tvsh
Qendra Shëndetësore Paskuqan, Tiranë Qendra Shëndetësore Paskuqan, Tiranë RIPARIM I PAJISJES CELL-COUNTER,MODEL BC-5000, MINDRAY. 581,500 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 581,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2 Sutura Specifike Vaskulare 15,129,360 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 18,620.00  leke per nejsi.
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike per Sherbimin e Hemodinamikes ne QSUT, Lotin 2 Pacemaker VVIR dhe DDDR per 12 muaj 41,220,831 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 210,247.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekimi stapler per QSU Nene Tereza 59,885,159 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 2,799,660.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 4 – Biventricular pacemaker (CRT-P) 10,035,994 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 1,467,300.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 3 - Pacemaker me antibiotik 9,332,000 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 940,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 1 – ICD VR 11,393,000 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 797,200.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 7 - Transcatheter aortic valve implantation / Kompleksi i materialeve per stente valvulare aortal (TAVI) 15,533,400 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 2,954,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 6: Biologjia molekulare 4,524,533 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 1,807,000 leke per njesi.
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 6 – Minisnare 2,170,400 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 54 000 leke per njesi.
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve Paskuqan, Tiranë Qendra Shëndetësore e Specialiteteve Paskuqan, Tiranë Blerje Kite Biokimik 1,300,000 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 1,295,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës LotI 1: Blerje materiale mjekimi specifike per sherbimin e Kirurgjise maksilofaciale ne SUT 2,606,744 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 412,500 leke per njesi.
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës LotI 2: Blerje materiale mjekimi specifike per sherbimin e Kirurgjise vaskulare ne SUT 14,642,012 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 14,392,995.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Lot. 5 “Blerje coronary stent graft system - graft stente koronare” 3,850,000 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 3,570,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Lot. 6 “Blerje Stenta te medikuara” 44,861,320 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 37,096,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Lot. 7 “Blerje drug-eluting stent for restenosis- stenta te medikuara për restenoze” 28,906,000 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 11,869,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje Materiale mjekimi Neurokirurgjie ne SUT 96,936,061 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 5,733,414.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 20 : Mirëmbajtje e pajisjes neuroendoskopike prodhuesi Aesculap/ose ekuivalent 2,355,356 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 2,355,345.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 28 : Mirëmbajtje e pajisjeve Respirator te prodhuesi NEWPORT/ose ekuivalent 2,575,075 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 2,575,075.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 30 : Mirëmbajtje e pajisjes Aspirator Ultrasonic prodhuesi INTEGRA LifeSciences Corporation/ose ekuivalent 2,377,125 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 2,376,880.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 43 : Mirëmbajtje e pajisjes Sharre prodhuesi AESCULAP/ose ekuivalent 1,570,241 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 1,570,230.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 54: Mirëmbajtje e pajisjeve respirator te prodhuesit VIASYS Healthcare/ ose ekuivalent 6,105,205 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 6,104,990.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Lot 2: Materiale mjekimi per anestezi dhe reanimacion, shiringa dhe age, njeperdorimshe kirurgjikale 5,963,600 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Blerje pajisjesh laboratori për FM-në 12,070,700 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 11,200,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.