Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 AMADEUS TRAWELL AND TOURS 8 148,861 8 148,861 664,171

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit Të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Elbasan Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit Të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Elbasan Blerje bilete transporti ajror vajtje-ardhje, Tirane- Bruksel (Belgjike)-Tirane, cope 1 (nje) Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 132,000.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Blerje 1(nje) bilete avioni me itinerar Tirane-Bari (Itali)-Tirane Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 45,385.00
Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Blerje bilete transporti ajror Tirane -New Castle. Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 89,990.00
Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Blerje bilete transporti ajror Tirane -New Castle Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 89,990.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Blerje bileteTiranë - Romë -Tiranë për projektin e KEP3 Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 43,596.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Blerje bileta të transportit ajror ndërkombëtar, me destinacion Tirane –Rome –Tirane. Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 132,300.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Blerje bilete e transportit ajror ndërkombëtar me objekt udhëtimi: Tiranë – Romë – Tiranë. Rishpallje me Njoftim Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 35,910.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje biletë tranportit ajror ndërkombëtar Tiranë Athinë Tiranë 148,861 Rishpallje me Njoftim Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 95,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.