Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 TEUTA PRINT SHPK 7 5,825,491 7 5,825,491 4,201,212

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje shtypshkrime 265,000 Njoftuar Fituesi TEUTA PRINT SHPK 219,580.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Shtesë kontrate: Blerje Shtypshkrime për pLotëimin e nevojave të fillimit të vitit 2017 367,290 Lidhur Kontrata +Shtesë TEUTA PRINT SHPK 367,290.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Shtesë kontrate: Blerje Shtypshkrime 124,330 Lidhur Kontrata +Shtesë TEUTA PRINT SHPK 124,330.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Shtesë kontrate: Blerje shtypshkrime 109,600 Lidhur Kontrata +Shtesë TEUTA PRINT SHPK 109,600.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje shtypshkrime 999,991 Lidhur Kontrata TEUTA PRINT SHPK 548,000.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Blerje shtypshkrime- Burimi i financimit - Fondet e FSDKSH 2,499,880 Lidhur Kontrata TEUTA PRINT SHPK 1,883,860.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Blerje shtypshkrime 1,459,400 Lidhur Kontrata TEUTA PRINT SHPK 948,552.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.