Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 ELIPS 94 SHPK 43 20,368,650 43 20,368,650 17,820,482

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti i shtate Blerje Ushqime Kolonjale, Spitali Korce- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj) 1,205,766 Njoftuar Fituesi ELIPS 94 SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti i peste Blerje Veze te fresketa pule- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj) 471,600 Njoftuar Fituesi ELIPS 94 SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti i gjashte Blerje Perime, Spitali Korce- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj) 544,996 Njoftuar Fituesi ELIPS 94 SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti IV - Blerje Djathë dhe Gjalpë 692,072 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 689,800.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti V - Blerje Vezë të freskëta pule 302,400 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 289,800.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti VI - Blerje Perime 362,873 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 357,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti VII - Blerje Ushqime Kolonjale 1,035,642 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 1,034,540.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti IV - Blerje Djathë dhe Gjalpë 692,072 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 689,800.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti V - Blerje Vezë të freskëta pule 302,400 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 289,800.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti VI - Blerje Perime 362,873 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 357,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti VII - Blerje Ushqime Kolonjale 1,035,642 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 1,034,540.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti IV - Blerje Djathë dhe Gjalpë 692,072 Njoftuar Fituesi ELIPS 94 SHPK 689,800.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti VII - Blerje Ushqime Kolonjale 1,035,642 Njoftuar Fituesi ELIPS 94 SHPK 1,034,540.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti VI - Blerje Perime 362,873 Njoftuar Fituesi ELIPS 94 SHPK 357,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti V - Blerje Vezë të freskëta pule 302,400 Njoftuar Fituesi ELIPS 94 SHPK 289,800.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime e ndarë me Lote, për nevojat e Spitalit Korçë. Loti 4 - Djathe 1870 kg, Gjalpe 270 kg 869,184 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 864,300.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime e ndarë me Lote, për nevojat e Spitalit Korçë. Loti 5 - Vezë të freskëta pule 31 500 kokrra 378,000 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 371,700.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime e ndarë me Lote, për nevojat e Spitalit Korçë. Loti 6 - Perime 426,610 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 415,865.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime e ndarë me Lote, për nevojat e Spitalit Korçë. Loti 6 - Ushqime Koloniale 994,354 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 991,615.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Furnizim me Ushqime per Spitalin Pogradec - financuar nga Buxheti i Shtetit 2,916,835 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 2,696,850.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: Blerje Ushqime për nevojat spitalore, Spitali Korcë, e ndare me Lote. Loti 4 - Blerje Djathë Gjalpë; Loti 5 - Blerje vezë; Loti 6 - Blerje perime; Loti 7 - Blerje ushqime koloniale 562,013 Lidhur Kontrata +Shtesë ELIPS 94 SHPK 562,013.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Blerje ushqime për Shtepitë e mbështetura (Mimoza 1 dhe Mimoza2) 946,820 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 945,681.67
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime, për nevojat spitalore Spitali Korçë- Loti 4 - Djathë, Gjalpë 955,069 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 942,400.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime, për nevojat spitalore Spitali Korçë- Loti 5 - Vezë 321,300 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 318,325.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime, për nevojat spitalore Spitali Korçë- Loti 6 - Perime 495,000 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 495,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime, për nevojat spitalore Spitali Korçë- Loti 7 - ushqime koloniale (vaj, sheqer, miell, makarona, oriz, niseshte, piper, sodë buke, etj) 1,054,970 Lidhur Kontrata ELIPS 94 SHPK 1,054,340.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: "Blerje ushqime për nevojat spitalore, Spitali Korçë", e ndarë në Lote- Loti 4 - Djathë 490 kg 196,000 Lidhur Kontrata +Shtesë ELIPS 94 SHPK 196,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: "Blerje ushqime për nevojat spitalore, Spitali Korçë",e ndarë në Lote- Loti 5 - Vezë 5500 kokra 79,750 Lidhur Kontrata +Shtesë ELIPS 94 SHPK 79,750.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: "Blerje ushqime për nevojat spitalore, Spitali Korçë",e ndarë në Lote- Loti 6 - Perime, 8% mbi tregun me shumicë 107,500 Lidhur Kontrata +Shtesë ELIPS 94 SHPK 107,500.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: "Blerje ushqime për nevojat spitalore, Spitali Korçë", e ndarë në Lote- Loti 7 - ushqime Koloniale (Vaj, sheqer, miell, makarona, etj) 189,410 Lidhur Kontrata +Shtesë ELIPS 94 SHPK 189,410.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.