Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 GEA SHPK 21 27,219,882 20 23,019,882 16,500,694

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti i dyte: Blerje Mish vici cilesi e pare dhe mish pule, Spitali Korce- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj) 1,517,976 Njoftuar Fituesi GEA SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti i pare: Blerje buke gruri Spitali Korce - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj 1,795,860 Njoftuar Fituesi GEA SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti I - Blerje Bukë gruri 1,430,400 Lidhur Kontrata GEA SHPK 1,424,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti II - Blerje Mish vici cilësi e pare dhe mish pule 1,065,531 Lidhur Kontrata GEA SHPK 1,064,610.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti I - Blerje Bukë gruri 1,430,400 Lidhur Kontrata GEA SHPK 1,424,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti II - Blerje Mish vici cilësi e pare dhe mish pule 1,065,531 Lidhur Kontrata GEA SHPK 1,064,610.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti II - Blerje Mish vici cilësi e pare dhe mish pule 1,065,531 Njoftuar Fituesi GEA SHPK 1,064,610.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti I - Blerje Bukë gruri 1,430,400 Njoftuar Fituesi GEA SHPK 1,424,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime për shtëpitë mbështetëse 1,502,554 Njoftuar Fituesi GEA SHPK 1,502,080.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shtesë kontate: Blerje Ushqime për shtëpitë e mbështetura Mimoza 1 dhe Mimoza 2 DRSH Korçë 266,188 Lidhur Kontrata +Shtesë GEA SHPK 266,188.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime e ndarë me Lote, për nevojat e Spitalit Korçë. Loti 1 - Buke 16 200 kg 1,441,800 Lidhur Kontrata GEA SHPK 1,028,300.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime e ndarë me Lote, për nevojat e Spitalit Korçë. Loti 2 - Mish vici cilësi e parë 1400 kg, Pula 525 kg 1,028,405 Njoftuar Fituesi GEA SHPK 1,028,300.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Blerje ushqime për shtëpitë e mbështetura Mimoza1, Mimoza 2 1,595,703 Lidhur Kontrata GEA SHPK 1,332,144.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje ushqime 2017 4,200,000 Anuluar Procedura GEA SHPK 3,487,425.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: Blerje Ushqime per nevojat spitalore, Spitali Korçë. Loti 1 - Blerje bukë masive gruri; Loti 2 - Blerje mish viçi cilësia e parë 574,932 Lidhur Kontrata +Shtesë GEA SHPK 574,932.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime, për nevojat spitalore Spitali Korçë- Loti 1 - Bukë 1,573,490 Lidhur Kontrata GEA SHPK 1,569,960.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime, për nevojat spitalore Spitali Korçë- Loti 2 - Mish vici cilësi e parë 1,310,990 Lidhur Kontrata GEA SHPK 1,304,700.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shtesë kontrate: Loti 1 " Blerje bukë masive gruri" 225,960 Lidhur Kontrata +Shtesë GEA SHPK 225,960.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shtesë kontrate: Loti 2 "Blerje mish viçi cilësia i dhe mish pule" 202,300 Lidhur Kontrata +Shtesë GEA SHPK 202,300.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.