Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 Iridiani&Kadeli SHPK 4 2,500,124 4 2,500,124 2,018,444

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Shërbime të pastrimit dhe gjelbërimit 1,178,750 Rishpallje me Njoftim Fituesi Iridiani&Kadeli SHPK 924,570.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Evadim i mbetjeve të rrezikshme spitalore 927,500 Lidhur Kontrata Iridiani&Kadeli SHPK 700,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Shtesë kontrate: "Evadim i mbetjeve të rrezikshme spitalore" 97,874 Lidhur Kontrata +Shtesë Iridiani&Kadeli SHPK 97,874.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Evadim i mbetjeve të rrezikshme 296,000 Lidhur Kontrata Iridiani&Kadeli SHPK 296,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.