Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
40 TRIMED SHPK 935 925,727,100 930 924,818,622 337,515,741

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 60 Haloperidol 6,852,871 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 174.5 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 61 Haloperidol 1,797,782 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 35.2 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 78 Nebivolol 1,088,211 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 19 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 93 Ketoprofen 8,914,524 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 44.2 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 100 Diazepam 14,575,427 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 15 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 102 Haloperidol 941,119 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 234.2 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 122 Tramadol hydrochloride 10,702,892 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 34 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 93 Alteplase 72,222,040 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 59,000.00 leke per njesi.
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 14 Sistemi kardiovaskular Naproxen 500 mg Tablete 8,183 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 7,260.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 24 Anti-infektive te pergjithshem Doxycycline 100 mg Tablete/ Kapsule 17,305 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 13,700.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 25 Sistemi kardiovaskular Metoprolol 100 mg Tablete 5,098 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 1,612.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 27 Sistemi kardiovaskular Valsartan 160 mg Tablete 3,203 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 2,238.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 41 Sistemi kardiovaskular Valsartan 80 mg Tablete 5,526 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 3,610.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 51 Sistemi nervor Paracetamol 125 mg Supozitor 1,468 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 1,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 3 Ampicillin 20,074,341 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 38.7 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 23 Gentamicin sulphate 7,542,955 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 19.80 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 85 Methylprednisolone 4,551,121 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 540.00 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 90 Somatostatin 3,471,520 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 1310 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 108 Heparine sodium 30,311,942 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 357.96 leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 2 Anti-infektive te pergjithshem Azithromycin 500 mg Tablete/Kapsule 73,893 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 44,500.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 8 Anti-infektive te pergjithshem Imipenem + Cilastatin 500 mg + 500 mg Flakon 83,574 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 83,550.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 33 Sistemi kardiovaskular Methyldopa 250 mg Tablete 7,243 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 6,813.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 35 Sistemi kardiovaskular Nebivolol 5mg Tablete 7,214 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 6,600.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti: 2 Cefazoline 241,090 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 240,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti: 3 Ceftriaxone 300,572 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 160,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti: 23 Diazepam 15,119 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 15,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 14 Metabolizmi dhe trakti tretes Sulfasalazine 500 mg Tablete 17,468 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 10.5 leke per njesi
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 29 Sistemi kardiovaskular Ketotifen 1 mg Tablete/ Kapsule 6,575 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 3.7 leke per njesi
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 39 Metabolizmi dhe trakti tretes Loperamide 2 mg Tablete/ Kapsule 51,669 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 6.9 leke per njesi
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 41 Antituberkulare Rifampicin 300 mg Kapsule 27,812 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 23 leke per njesi


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.