Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
29 Alfarmakos SHPK 493 477,074,779 488 474,377,317 290,893,895

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėndetit Publik Lushnje Drejtoria e Shėndetit Publik Lushnje Loti 7 Prednisolone 25 mg/2ml 4,455,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 4,455,000.00
Drejtoria e Shėndetit Publik Lushnje Drejtoria e Shėndetit Publik Lushnje Loti 18 Promethazine 50 mg/ 2 ml 10,584 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 10,584.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 3 Promethazine 26,450 Rishpallje me Njoftim Fituesi Alfarmakos SHPK 26,450.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė Loti 11 Papaverine hydrochloride 378,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi Alfarmakos SHPK 378,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 18 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Progesterone 25 mg - 1ml Flakon/ Ampule 29,970 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 36 Metabolizmi dhe trakti tretes Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg -2 ml Flakon/ Ampule 1,180,116 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 37 Metabolizmi dhe trakti tretes Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 50 mg -1 ml Flakon/ Ampule 1,855,980 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 39 Metabolizmi dhe trakti tretes Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg - 2 ml Flakon/ Ampule 1,846,962 Shpallur Procedura Alfarmakos SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 51 Sistemi nervor Phenobarbital 10%-2 ml Flakon/ Ampule 27,783 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 19 Glucose Gjaku dhe organet formuese te gjakut 4 gr -10 ml Flakon/ Ampule 46,640 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 37 Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) Metabolizmi dhe trakti tretes 100 mg -2 ml Flakon/ Ampule 648,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 39 Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) Metabolizmi dhe trakti tretes 50 mg -1 ml Flakon/ Ampule 648,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 41 Ascorbic acid (Vitamine C) Metabolizmi dhe trakti tretes 100 mg - 2 ml Flakon/ Ampule 1,080,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 56 Bupivacaine Sistemi nervor 5mg/ml -20ml Flakon/ Ampule 58,372 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 57 Lidocaine Sistemi nervor 20 mg/ml-50 ml Flakon/ Ampule 77,220 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 11 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Prednisolone 25 mg/2ml Flakon/ Ampule 409,860 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 409,860.00
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 27 Metabolizmi dhe trakti tretes Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg -2 ml Flakon/ Ampule 54,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 54,000.00
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 28 Metabolizmi dhe trakti tretes Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg - 2 ml Flakon/ Ampule 27,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 27,000.00
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 35 Sistemi kardiovaskular Lanatoside C 0.4 mg - 2 ml Flakon/ Ampule 4,763 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 4,761.00
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 49 Sistemi respirator Promethazine 50 mg/ 2 ml Flakon/ Ampule 5,292 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 5,292.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 2 Prednisolone 25 mg/2ml 142,560 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 142,560.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Lot 8 Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg - 2 ml 3,780 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 3,780.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 9 - Atropine sulphate 1 mg/1 ml 486,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 486,000.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Lot 7 Prednisolone 2,138,400 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 2,138,400.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 4 - Glucose 4 gr -10 ml 58,300 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 58,300.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 15 - Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg/2ml 702,000 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 702,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 22 - neostigmine bromide 0.5mg/1 ml 1,164,240 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 1,164,240.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 21 - Lidocaine 20 mg/ml - 50 ml 386,100 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 386,100.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 19 - Lanatoside C 0.4mg/2ml 15,876 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 15,876.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 17 - acid ascorbic (vitamine c)100 mg/2 ml 2,160,000 Njoftuar Fituesi Alfarmakos SHPK 2,160,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.