Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
12 Albanian New Farm SHPK 121 162,056,670 121 162,056,670 57,540,688

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 11 Ceftazidime 22,764,199 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 156.8 leke per njesi
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 121 Salmeterol xinafoate 1,062,881 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 899.90 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 94 Bemiparine sodium 4,350,174 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 334.50 leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 5 Anti-infektive te pergjithshem Ceftazidime 1 gr Flakon 195,787 Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK 189,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 6 Bemiparine sodium 3500 IU Anti- Xa /0.2ml - 0.2 ml 133,852 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 334.6 leke per njesi
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 3 Omeprazole 40 mg 96,597 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 470 leke per njesi
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti 19 Ceftazidime 1 gr Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 11 Meropenem 6,653,384 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 525.4 leke per njesi.
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 14 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Oxaliplatin 5mg/ml-20ml Flakon/ Ampule 595,872 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 20 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Clopidogrel 75 mg Tablete/ Kapsule 16,094 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 6 Ceftazidime Anti-infektive te pergjithshem 1 gram Flakon/ Ampule 1,128,000 Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 21 Bemiparine sodium Gjaku dhe organet formuese te gjakut 3500 UI Shiringe e para pergatitur. 1,701,500 Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 34 Omeprazole Metabolizmi dhe trakti tretes 40 mg Flakon/ Ampule 82,200 Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 19 Ceftazidime 1 gr 10,515,280 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 15 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Bemiparine sodium 3500 UI Shiringe e para pergatitur 51,063 Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 28 Vancomycin 11,487,874 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 398.4 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Lot6 Gemcitabine 19,970,770 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 1992 leke pa tvsh per njesi.
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Lot 4 Meropenem 671,520 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 441,140.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Lot 18 Ondansetron 75,600 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 37,800.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 8 Gemcitabine 200mg Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 9 Gemcitabine 1gr Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 30 Clopidogrel Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 30 Clopidogrel Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 42 Bemiparine sodium Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 30 Clopidogrel Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 42 Bemiparine sodium Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 30 Clopidogrel Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 8 Gemcitabine 200mg Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 42 Bemiparine sodium Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kuçovë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 30 Clopidogrel Lidhur Kontrata Albanian New Farm SHPK


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.