Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 GORA SHPK 21 35,312,245 21 35,312,245 34,443,796

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Sherbimi privat i sigurise fizike te Drejtorise Sherbimit Spitalor Pogradec- Marreveshje Kuader – me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. 9,514,900 Njoftuar Fituesi GORA SHPK 9,480,538.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike të objekteve dhe godinave të Drejtorisë së Shërbimit Spitalor Pogradec 6,882,136 Lidhur Kontrata GORA SHPK 6,247,564.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Pogradec 6,666,666 Lidhur Kontrata GORA SHPK 6,558,500.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Pogradec Drejtoria e Shëndetit Publik Pogradec Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private për Ambjentet e Drejtorisë së Shëndetit Publik Pogradec - financuar nga Buxheti i Shtetit 2,037,839 Lidhur Kontrata GORA SHPK 1,988,000.00
Qendra Shëndetësore Bucimas Pogradec Qendra Shëndetësore Bucimas Pogradec Shtesë kontrate: Ruajtje objekti me sistem alarmi për QSH BUÇIMAS 15,480 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 15,480.00
Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit Të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Korçë Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit Të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me sinjal alarmi 39,600 Lidhur Kontrata GORA SHPK 39,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Shtesë kontrate: Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Pogradec 1,242,800 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 1,242,800.00
Qendra Shëndetësore Bucimas Pogradec Qendra Shëndetësore Bucimas Pogradec Shtesë kontrate: Ruajtje objekti me sistem alarmi për QSH BUCIMAS 16,528 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 16,528.00
Qendra Shëndetësore Cerrave Pogradec Qendra Shëndetësore Cerrave Pogradec Shtesë kontrate: Ruajtje objekti me sistem alarmi për QSH CERRAVE 16,528 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 16,528.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: Ruajtje objekti me roje private 131,800 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 131,800.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Pogradec Drejtoria e Shëndetit Publik Pogradec Shtesë kontrate: Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private 377,901 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 377,901.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Pogradec 6,250,000 Lidhur Kontrata GORA SHPK 6,214,000.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Pogradec Drejtoria e Shëndetit Publik Pogradec Shërbimi i ruajtjes me roje private të ambjenteve të Drejtorisë së Shëndetit Publik Pogradec 1,889,510 Lidhur Kontrata GORA SHPK 1,884,000.00
Qendra Shëndetësore Proptisht Pogradec Qendra Shëndetësore Proptisht Pogradec Shtesë kontrate: "Ruajtje objekti me sistem alarmi" për QSH Proptisht - Pogradec 15,240 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 15,240.00
Qendra Shëndetësore Udenisht Pogradec Qendra Shëndetësore Udenisht Pogradec Shtesë kontrate: "Ruajtje objekti me sistem alarmi" për Q- Shëndetesore Udenisht 15,990 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 15,990.00
Qendra Shëndetësore Velcan Qendra Shëndetësore Velcan Shtesë kontrate: "Ruajtje objekti me sistem alarmi" për QSH Velcan 17,784 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 17,784.00
Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit Të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Korçë Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit Të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Korçë Shtesë kontrate: Ruajtje objekti me sistem alarmi për AFSDKSH Pogradec 36,300 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 36,300.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: Shtesë prej 20% e vlerës fillestare në kontratën "Shërbimi i ruajtjes së sigurisë së objektit me roje private" për Qendrën Shëndetësore Pogradec 101,650 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 101,650.00
Qendra Shëndetësore Bucimas Pogradec Qendra Shëndetësore Bucimas Pogradec Shtesë kontrate: "Ruajtje objekti me sistem alarmi" për QSH BUCIMAS - Pogradec 16,528 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 16,528.00
Qendra Shëndetësore Cerrave Pogradec Qendra Shëndetësore Cerrave Pogradec Shtesë kontrate: "Ruajtje objekti me sistem alarmi" për QSHR Cerrave, Pogradec 18,965 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 18,965.00
Qendra Shëndetësore Dardhas Pogradec Qendra Shëndetësore Dardhas Pogradec Shtesë kontrate: "Ruajtje objekti me sistem alarmi" për Qendrën Shëndetësore Dardhas, Pogradec 8,100 Lidhur Kontrata +Shtesë GORA SHPK 8,100.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.