Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 ALTEC SHPK 10 9,575,490 10 9,575,490 6,082,806

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Loti II Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve ne Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik Koço Gliozheni 4,353,159 Njoftuar Fituesi ALTEC SHPK 3,053,106.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve per Spitalin Universitar te Traumes 1,832,000 Njoftuar Fituesi ALTEC SHPK 1,228,600.00
Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Sherbime mirembajtje dhe riparimi te sistemit te pajisjeve teknologjike te QKUM-se, Marveshje kuader ku te gjitha kushtet jane te percaktuara, me afat 12 muaj, me nje OE 1,873,720 Lidhur Kontrata ALTEC SHPK 1,801,100.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1.Mirembajtje sistemi i kondicionimit. Lidhur Kontrata ALTEC SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1 - Mirembajtje sistemi i kondicionimit. Lidhur Kontrata ALTEC SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1.Mirembajtje sistemi i kondicionimit. Lidhur Kontrata ALTEC SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1 - Mirembajtje sistemi i kondicionimit. Lidhur Kontrata ALTEC SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1.Mirembajtje sistemi i kondicionimit. Lidhur Kontrata ALTEC SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1.Mirembajtje sistemi i kondicionimit. Lidhur Kontrata ALTEC SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 1:Mirembajtje sistemi i kondicionimit (MK me nje OE, ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara) 1,516,611 Njoftuar Fituesi ALTEC SHPK
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.