Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 DELTA PHARMA - AL SHPK 19 316,999,182 19 316,999,182 10,584,614

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 54 Doxorubicin 21,490,516 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 792 Lekë per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 30 Iodine x 300mg/ml 14,042,466 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 3,020 leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 34 Iodine x 370mg/ml 97,045,412 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 6,258 leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 35 Amidotrizoic acid, Meglumine salt + Sodium amidotrizoate 2,913,962 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 852 leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 59 Clozapine 1,077,304 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 16.12 leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 87 Zoledronic Acid 29,480,715 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 1,196 leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 49 Cisplatine 18,685,976 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 792 leke per njesi
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 51 Cytarabine 2,657,771 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 288.00 leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 70 Paclitaxel 80,656,611 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 1,359.00  leke per njesi
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 57 Etoposide 5,519,077 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 230.00  leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 68 Mitoxantrone 5,735,743 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 7,920.00  leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 55 Epirubicin hydrochloride 14,493,462 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 1,584.00  leke per njesi
Ministria e Shëndetësisë Spitali Rajonal Vlorë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 35 Recombinant Coagulation Factor VIII Lidhur Kontrata DELTA PHARMA - AL SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 35 Recombinant Coagulation Factor VIII 8,761,360 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 22 Protamine sulphate 2,538,302 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 24 Escitalopram 178,707 Njoftuar Fituesi DELTA PHARMA - AL SHPK 177,938.40
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje barnash ndarë në Lote. Loti 115 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut Recombinant Coagulation Factor VIII 250 UI- 500 UI UI 2,572,280 Lidhur Kontrata DELTA PHARMA - AL SHPK 1,233,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Medikamente anti-TBC për nevojat spitalore, ndarë në tre Lote 6,149,518 Lidhur Kontrata DELTA PHARMA - AL SHPK 6,149,518.23
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Loti 2 - Blerje ultravist për Hemodinamikën 3,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate DELTA PHARMA - AL SHPK 2,999,850.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.