Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 SHPRESA SHPK 18 722,633,539 18 722,633,539 652,575,207

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Rajonal Durrës Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Rajonal Durres 113,617,233 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 112,343,962.18
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Rikonstruksion ne spitalin Lezhe dhe shtese per Maternitetin Lezhe , faza e pare ndertimi i maternitetit te ri 294,727,590 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 281,395,350.34
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti IV: " Mirembajtja e objekteve ndertimore ne Spitalin Lushnje" 3,276,363 Njoftuar Fituesi SHPRESA SHPK 2,860,425.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti I: Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Rajonal Lezhë 60,708,488 Njoftuar Fituesi SHPRESA SHPK 56,767,571.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Sherbim i Evadimit të Mbetjeve urbane per Spitalin Rajonal Durres -Marrëveshje Kuadër me nje Operator Ekonomik . 1,608,029 Rishpallje me Lidhje Kontrate SHPRESA SHPK 1,444,930.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Sherbimi i gatimit dhe shperndarja e ushqimit per Spitalin Rajonal Lezhe. 3,060,964 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 3,058,332.80
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës RIKONSTRUKSION I GODINES SE PEDIATRISE PER SPITALIN RAJONAL DURRES 218,082,113 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 166,660,826.50
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Sherbimi i gatimit dhe shperndarja e ushqimit per Spitalin Rajonal Lezhe. 2,040,893 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 2,039,945.50
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Sherbimi i gatimit dhe shperndarja e ushqimit per Spitalin Rajonal Lezhe. 3,061,310 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 3,044,838.20
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimii I Lavanterise. 766,745 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 763,286.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimii Lavantrise Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 757,152.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Sherbimi i gatimit dhe shperndarja e ushqimit per Spitalin Rajonal Lezhe. 3,061,310 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 3,036,463.05
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimi I Lavanterise 766,815 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 763,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shërbimi i Lavanterisë për larjen e Teshave, për Spitalin Rajonal Berat 4,088,000 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 3,995,177.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shërbimi i pastrimit të ambientit të jashtëm dhe mirëmbajtjes së sipërfaqeve të gjelbërta në QSUT, nga data 04 Shkurt deri në 24 Prill 2017 (80 ditë) dhe me mundësinë e shkëputjes së saj në momentin e dërgimit të Autorizimit për lidhjen e kontratës nga Ministria e Punëve të Brendshme 1,634,874 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 1,633,829.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesë kontrate: Shërbimi i Lavanterisë, Larje Teshash 495,052 Lidhur Kontrata +Shtesë SHPRESA SHPK 495,052.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Blerje e shërbimit katering--së 6,224,520 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 6,134,678.72
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Blerje e shërbimit të kateringut 5,413,240 Lidhur Kontrata SHPRESA SHPK 5,380,387.78
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.