Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
34 EUROMED SHPK 176 565,922,182 175 565,082,482 480,181,909

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Loti Nr. 4 – Sete per REVEOS, SpectraOptia per plazma -Apheresis, Sistemin MIRASOL per inaktivizimin viral te produkteve te gjakut dhe Aksesore ngjites per TSCD II 53,080,600 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 52,956,400.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Sherbim per Dezinfektimin e SUT per luftimin e epidemise COVID-19 dhe sherbimin D.D.D. per nje periudhe nje mujore 1,300,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 1,299,945.30
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 4 . Materiale konsumi,reagente kimike, ose ekujvalentin e tij 597,700 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 535,500.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë DDD-Dezinfektim, Dezinsektim, Deratizim i ambjenteve te S.U.O.GJ. Mbreteresha Geraldine, per vitin 2020 960,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 959,760.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje "Materiale dhe mjete mbrojtese per nevoja te SRV" 2,499,822 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 2,498,850.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 3 MALRA KOMSUMI 839,700 Anuluar Procedura EUROMED SHPK 6 355.55 leke per njesi.
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Furnizim me Kite - Reagente 7,982,589 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 7,917,510.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Loti 2: Blerje pajisje mjekesore, laboratorike dhe Manekine 23,100,637 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 22,911,592.00
Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Shërbimi Kombëtar i Urgjencës blerje set te urgjences mjekesore 25,935,750 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 25,539,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 3 - Riparimin e aparateve te Laboratorit Klinik-Biokimik Sysmex XT 1800, Vedalab,Fotometer 249,933 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 249,500.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë LOTI 1- Pjese kembimi dhe aksesore per kardiotokograf, inkubatore 423,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 420,600.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 1: Reagente te pergjithshem 11,462,183 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 70,000 cmim per njesi
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 1 - Blerje kite reagent per laboratorin klinik biokimik 245,800 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 237,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Lot 2 ‘’Blerje kite dhe reagente specifike per laboratorin’’. 4,335,750 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 3 - Blerje material konsumi laboratorik per laboratore klinik biokimik 271,158 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 259,000.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Loti 3 - Blerje material konsumi laboratorik per laboratore klinik biokimik 271,158 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 259,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Blerje Kite Reagent-Laboratori Biokimik 2,457,630 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 2,100,000.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje Aparatura mjekesore per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore 8,100,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 7,890,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Lot 5 Blerje Kite Reagent dhe materiale konsumi, per Laboratorin e Qendres Diagnozes Molekulare 2,201,400 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 2,200,690.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 3 - Kite dhe Reagent biokimike per fotometer. 322,040 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 14,105.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Lot IIISete per Reveos, SpectraOptia per plazma-apheresis sistemin Mirasol per inaktivizimin viral te produkteve te gjakut dhe aksesoret ngjites per TSCD II 57,176,880 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje Shtreter Pacienti Spitalor 4,060,000 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 4,057,500.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje kite reagente per laboratorin e anatomo-patologjise 442,500 Rishpallje me Lidhje Kontrate EUROMED SHPK 400,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Lot V Materiale Konsumi Per Laboratorin 1,130,800 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 1,072,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Lot VI Reagente per Anatomine Pathologjike 492,660 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 480,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Furnizim Kite Reagent 7,086,989 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 7,000,000.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1 - Blerje Materiale të ndryshme Konsumi Lidhur Kontrata EUROMED SHPK
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Loti 3 - Sete për OrbiSac system, SpectraOptia për plazma-apheresis sistemin Mirasol për inaktivizimin viral të produkteve të gjakut dhe aksesoret ngjitës për TSCD II Lidhur Kontrata EUROMED SHPK
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje Analizator Genetic AND 7,916,666 Rishpallje me Lidhje Kontrate EUROMED SHPK 7,916,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Loti 1: Blerje Pajisje Mjeksore per Okulistiken 5,109,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 4,951,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.