Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 ALBAPHOTO SHPK 26 40,297,664 26 40,297,664 34,858,503

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Blerje Filma FujiFilm DI-HL(ose ekuivalent) per Printer FujiFilm Drypix 7000 2,973,000 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 2,970,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Blerje paisje mjekesore per Spitalin Rajonal Shkoder 8,322,000 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 8,310,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti III Blerje kaseta filmash radiologjie, Spitali Korce 3,576,875 Njoftuar Fituesi ALBAPHOTO SHPK 86 200 cmimi njesi
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 2 : Filma skaneri ( Fujitsu ose ekuivalent ) 649,750 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 649,750.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Blerje filma per imazheri,solucione 229,350 Njoftuar Fituesi ALBAPHOTO SHPK 227,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje filma radiologjike, solucione filmash dhe kaseta filmash, e ndare me Lote per nevojat spitalore, Spitali Korçë Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj)". (Një operator 1,033,500 Njoftuar Fituesi ALBAPHOTO SHPK 85,500 lek eper njesi
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Blerje Filma Fujifilm DI-HL per printer Fujifilm Drypix 2,491,500 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 2,490,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 2 Filma Skaneri 547,500 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 533,100.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti III - te Blerje filma per Aparat Dry pix 700, Spitali Korce Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 23 : Mirëmbajtje e pajisjes endoskopike prodhuesi FUJINON/ose ekuivalent 3,000,001 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 3,000,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Blerje Fujifilm DI-HL per printer Fujifilm Drypix 3,000,000 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 2,999,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 61: Mirëmbajtje e pajisjes endoskopike prodhuesi FUJINON/ ose ekuivalent 1,181,919 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 1,120,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekësore për Shërbimin e Imazherisë (filma dhe solucione) 1,443,700 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 1,427,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Blerje Filma Fujifilm DI-HL per printer Fujifilm Drypix 2,000,000 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 2,000,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje filma & solucione per Radiologjin 436,667 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 414,560.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 2 Filma scaneri 459,900 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 459,900.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti III - te Blerje filma per Aparat Dry pix 700, Spitali Korce Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. 1,355,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi ALBAPHOTO SHPK 1,355,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Blerje Filma Fujifilm DI-HL për printer Fujifilm Drypix 2,000,000 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 2,000,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje filmash për Spitalin Rajonal Lezhë. Loti 1 - Blerje filmash dhe solucionesh 606,650 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 484,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje filma radiologjike, solucionë dhe kaseta filmash- Loti 2 - Blerje filma dhe solucione zhvillues dhe fiksues - Financuar nga Buxheti i Shtetit 698,582 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 698,582.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje filma radiologjike solucionë dhe kaseta filmash- Loti 3 - filma per aparat radiologjie Dry Pix 700 - Financuar nga Buxheti i Shtetit 894,750 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 894,750.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje materiale mjekësore për shërbimin e imazherisë (filma, solucione), për nevojat e Spitalit Gjirokastër 438,000 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 438,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje materiale imazherie filma dhe solucione 971,730 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 868,060.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje filma dhe materiale të tjera për shërbimin e imazherisë për Spitalin Rajonal Vlorë 1,745,775 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 1,192,100.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje filma radiologjike solucionë dhe kaseta filmash- Loti 3 - filma per aparat radiologjie Dry Pix 700 - Financuar nga Buxheti i Shtetit 102,375 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 102,375.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate:: "Blerje filma dhe solucione zhvillues" 139,140 Lidhur Kontrata +Shtesë ALBAPHOTO SHPK 139,140.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.