Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 GREEMED SHPK 28 207,528,211 28 207,528,211 201,815,183

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Set Skaneri 1,680,000 Njoftuar Fituesi GREEMED SHPK 1490 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi per nevojat spitalore ne S.U Shefqet Ndroqi Tirane 12,224,250 Njoftuar Fituesi GREEMED SHPK 1 577 870 leke per njesi.
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje e aparatures sistemi kirugjikal dhe aparature koagulimi Argon Plasma ne SU Shefqet Ndroqi Tirane. 10,000,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 9,952,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi për shërbimin e Hemodinamikës 7,505,850 Njoftuar Fituesi GREEMED SHPK 7,475,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Materiale Konsumi për nevojat spitalore 3,922,900 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Materiale Konsumi për nevojat spitalore 3,922,900 Njoftuar Fituesi GREEMED SHPK 3,832,900.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje orendi spitalore (shtrat pacienti, stativ, komodina) 7,911,200 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 7,812,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 2 -Materiale mjekimi konsumabel dhe kirurgjikale MM2 2,695,694 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 2,675,394.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 1-Materiale mjekimi te pergjithshme MM 1 3,143,503 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 3,122,887.50
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Loti 1 Materiale Mjekimi te Pergjithshme (MM1) Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 6,763,655.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Loti 2 Materiale Mjekimi Konsumable dhe Kirurgjikale (MM2) Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 7,228,163.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Materiale Mjekimi për nevojat spitalore në S. U. “Shefqet Ndroqi” të ndarë në dy Lote: Loti 1 - Materiale Mjekimi të Përgjithshme (MM1) 5,950,170 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 5,950,170.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Materiale Mjekimi për nevojat spitalore në S. U. “Shefqet Ndroqi” të ndarë në dy Lote: Loti 2 - Materiale Mjekimi të Përgjithshme (MM2) 17,619,612 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 17,619,611.64
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi për shërbimin e Hemodinamikës në SU Shefqet Ndroqi 11,269,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 11,180,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Furnizim, vendosje e pajisjeve mjekësore për Repartin e Rikonstruktuar të Urgjencës për Spitalin Rajonal Berat 1,262,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate GREEMED SHPK 1,257,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Materiale Mjekimi për nevojat spitalore, në S.U. “Shefqet Ndroqi” të ndarë në dy Lote 18,512,966 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 18,512,966.30
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Riparimi i tre Respiratorëve në S- U- "Shefqet Ndroqi", Tiranë 1,931,733 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 1,499,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Transferimi i pajisjes "Grafi-Skopi" nga vendi ekzistues në ambientin e ri në S- U-"Shefqet Ndroqi" (Demontim, transport, instalim dhe kalibrim) 1,250,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 999,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 2 - Blerje aparatura për Kabinetin e Imazherisë, Eko Abdominale kardiake dhe Aparat X-Ray I lëvizshëm 10,000,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 9,800,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 1 - Blerje aparatura për Kabinetin e Bronkoskopisë, Bronkoskop Rigid Universal Set dhe Aparat Krioterapie 7,996,667 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 7,800,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi për Hemodinamikën 4,478,720 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 4,440,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë F-V pajisje mjekësore kapa për funksionimin e gamma kamera në SU "Shefqet Ndroqi" 19,784,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 19,700,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi në S- U- "Shefqet Ndroqi", Tiranë 782,976 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 782,976.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Blerje materiale mjekimi te pergjithshme, konsumabel dhe kirurgjikale per nevojat e sherbimit spitalor Kruje 576,570 Rishpallje me Lidhje Kontrate GREEMED SHPK 534,760.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 1 - pajisje mobilimi për përdorim spitalor 26,655,300 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 26,430,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje materiale mjekimi - Burimi i finacimit nga Fondi 2,543,460 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 2,543,458.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje materiale mjekimi për nevojat e Spitalit Gjirokastër 5,064,040 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 5,057,041.40
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi i ndarë në 2 Lote 18,844,700 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 18,844,709.50
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.