Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
29 INCOMED SHPK 416 990,088,917 413 989,062,383 276,086,964

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 66 Mesna 1,664,390 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 170.7 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 33 Iodine x 370mg/ml 54,449,640 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 3,550 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 89 Diclofenac Sodium 21,421,175 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 28 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 120 Sevoflurane 195,597,512 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 12,490 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 63 Ifosfamid 9,752,208 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 2,000.00  leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 83 Dexamethasone 34,398,680 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 40.00  leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 38 Cisatracurium 3,224,482 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 257.00 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 50 Cyclophosphamide anhydrous 21,765,990 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 982.00 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 52 Dacarbasine 8,232,984 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 670 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 77 Aciclovir 3,581,419 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 292.00 leke per njesi.
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 7 Sistemi kardiovaskular Furosemide 20 mg/2 ml - 2 ml Ampule 392,000 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 381,500.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 24 Metabolizmi dhe trakti tretes Omeprazole 20 mg Kapsule 48,691 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 28,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 28 Sistemi kardiovaskular Dobutamine 250 mg/20 ml - 20 ml Flakon 43,415 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 34,300.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 30 Sistemi kardiovaskular Dopamine 10 mg/ml - 5 ml Ampule 14,449 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 14,400.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 32 Sistemi kardiovaskular Hydrochlorothiazide 25 mg Tablete 1,041 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 1,040.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti: 4 Cefuroxime 57,870 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 57,600.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti: 21 Furosemide 54,047 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 40,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti: 22 Diclofenac Sodium 14,412 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 14,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 4 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Nadroparine sodium 5700 IU Axa/0.6ml Shiringe e para pergatitur 3,509,000 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 3,509,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti 11 Azithromycin 500 mg Lidhur Kontrata INCOMED SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti 18 Cefotaxime 1 gr Lidhur Kontrata INCOMED SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti 24 Cefuroxime 750 mg Lidhur Kontrata INCOMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje Bari Dacarbasine per nevojat e QSUT per vitin 2019-2020 3,282,103 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 820.52 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti 18 Cefotaxime 1 gr Lidhur Kontrata INCOMED SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti 24 Cefuroxime 750 mg Lidhur Kontrata INCOMED SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti 11 Azithromycin 500 mg Lidhur Kontrata INCOMED SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 32 Nadroparine sodium 5700 IU Axa/0.6ml 5,351,225 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 319 leke cmimi per njesi
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 13 Cyclophosphamide anhydrous 8,033,334 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 940.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 17 Etoposide 1,316,940 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 400.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 27 Tigecycline 16,424,422 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK 2,600 leke per njesi.


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.