Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 SUPERIOR KLIMA 6 71,235,818 6 71,235,818 54,423,146

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti I Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 17,383,344 Njoftuar Fituesi SUPERIOR KLIMA 11,661,840.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 3: Dhoma Frigoriferike 5,493,375 Lidhur Kontrata SUPERIOR KLIMA 5,295,329.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Riparim Mirëmbajtje e Sistemeve të Ngrohjes dhe të ujit sanitar me kaldaja, sistemeve të ngrohjes-ftohjes me chillera, të stacionit qëndror të pompave dhe sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm, të elektrompomave, në godinat e shërbimeve spitalore në Q 17,762,049 Lidhur Kontrata SUPERIOR KLIMA 12,078,140.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 3. Riparim Mirëmbajtje e Sistemeve të Ngrohjes dhe të ujit sanitar me kaldaja, sistemeve të ngrohjes-ftohjes me chillera, të stacionit qëndror të pompave dhe sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm, të elektrompomave, në godinat e shërbimeve spita 19,943,547 Rishpallje me Lidhje Kontrate SUPERIOR KLIMA 14,957,660.25
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje Impianistike. Loti 3 – Riparim-mirëmbajtje e sistemeve të ngrohjes dhe të ujit sanitar me kaldaja; sistemeve të ngrohjes-ftohjes me chillera, te stacionit qëndror të pompave dhe sistemeve te furnizimit me uje të pijshëm, te elektropompave ne godinat e sherbimeve spitalore në QSUT, për vitin 2017 7,008,590 Rishpallje me Lidhje Kontrate SUPERIOR KLIMA 6,843,429.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje impjanistike në QSUT, për vitin 2017 e ndarë në Lote 3,644,913 Lidhur Kontrata SUPERIOR KLIMA 3,586,748.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.