Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 Blerina kapedani 10 9,774,738 10 9,774,738 4,114,960

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Blerje kepuce per personelin e sherbimit te urgjences mjekesore 5,491,457 Njoftuar Fituesi Blerina kapedani 8,140 leke per njesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti II Blerje materiale te buta kirurgjie. Lidhur Kontrata Blerina kapedani
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti II Blerje materiale te buta kirurgjie. Lidhur Kontrata Blerina kapedani
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti II Blerje materiale te buta kirurgjie. Lidhur Kontrata Blerina kapedani
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti II Blerje materiale te buta kirurgjie. Lidhur Kontrata Blerina kapedani
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II Blerje materiale te buta kirurgjie 1,187,875 Rishpallje me Lidhje Kontrate Blerina kapedani 1,073,700.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Blerje materiale të buta për Spitalin Rajonal Shkodër për vitin 2017 1,600,000 Njoftuar Fituesi Blerina kapedani 1,538,400.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Shtesë kontrate: Blerje materiale të buta dhe veshmbathje 479,440 Lidhur Kontrata +Shtesë Blerina kapedani 479,440.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesë kontrate: Furnizimi me materiale të buta 296,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Blerina kapedani 296,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Blerje materiale te buta 719,966 Lidhur Kontrata Blerina kapedani 719,280.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.