Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 OMEGA Farma Group SHPK 76 10,889,999 75 9,784,549 9,086,910

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 15 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Progesterone 25 mg - 1ml, 200 Ampula 10,800 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 10,800.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 28 - Metabolizmi dhe trakti tretës, Atropine 1 mg -1 ml, 2000 Ampule 97,200 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 96,000.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 30 - Metabolizmi dhe trakti tretës, Drotaverine hydrochloride 40 mg - 2 ml, 1143 Ampule 24,177 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 24,174.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 36 - Metabolizmi dhe trakti tretës, Vitamine B 6 (Pyridoxine Hydrochloride) 100 mg -2 ml, 4000 Ampule 216,000 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 216,000.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 37 - Metabolizmi dhe trakti tretës, Vitamine B1 (Thiamine Hydrochloride) 50 mg -1 ml, 4000 Ampule 216,000 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 216,000.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 38 - Metabolizmi dhe trakti tretës, Vitamine C (Acid ascorbic) 100 mg - 2 ml, 3000 Ampule 162,000 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 162,000.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 40 - Sistemi kardiovaskular, Amlodipine 10 mg, 850 Tablete 1,836 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 1,785.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 41 - Sistemi kardiovaskular, Atenolol 100 mg, 850 Tableta 2,139 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 2,040.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 46 - Sistemi kardiovaskular, Isosorbide Dinitrate 10 mg, 1500 Tablete 4,455 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 4,455.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 48 - Sistemi kardiovaskular, Methyldopa 250 mg, 520 Tablete 520 4,399 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 4,399.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 49 - Sistemi kardiovaskular, Nifedipine 10 mg, 400 Tablete 2,669 Njoftuar Fituesi OMEGA Farma Group SHPK 2,360.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 56 - Sistemi nervor, Bupivacaine 5mg/ml - 20ml, 102 Flakon 33,048 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 32,844.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 63 - Sistemi nervor, Phenobarbital 10%-2 ml, 100 Ampule 5,292 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 5,292.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje medikamente 174,429 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 145,356.77
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 8 - Atropine sulphate 0-1 % - 1 ml ampul 72,885 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 72,885.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 15 - Ceftriaxone 1 gr flakon 237,500 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 186,250.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 18 - Chloropromazine 50 mg/2ml ampul 3,780 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 3,780.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 29 - Glucose 40 % - 10 ml ampul 116,600 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 116,600.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 34 - Hyoscine butylbromide 20 mg/ml ampul 26,100 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 26,100.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 36 - Indometacine 100 mg supost 10,260 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 10,260.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 38 - Lanatozid C 0-02 % - 2 ml ampul 46,570 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 46,570.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 48 - Neostigmin bromuro 0-05 % - 1 ml ampul 158,730 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 158,730.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 49 - Nifedipine 10 mg tablet 6,670 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 6,670.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 52 - Papaverine 40 mg - 1 ml ampul 75,600 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 75,600.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 54 - Paracetamol 500 mg tablet 6,960 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 6,960.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 56 - Phenobarbital 10 % - 2 ml ampul 2,646 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 2,646.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 57 - Potassium chloride 7-5 % - 10 ml ampul 816,200 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 816,200.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 58 - Prednisolone 25 mg - 2 ml ampul 259,050 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 259,050.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 59 - Prometazine 50 MG-2 ML ampul 37,044 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 37,044.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje medikamente- Loti 61 - Propranolol 40 mg - 1 ml tablet 900 Lidhur Kontrata OMEGA Farma Group SHPK 900.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.