Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" LINEAR SHPK 3 99,666,351 3 99,666,351 99,658,650

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 1 Mirembajtje e pajisjeve te teknologjise se larte Akselerator linear te prodhuesit ELEKTA ose EKUIVALENT 64,707,243 Njoftuar Fituesi LINEAR SHPK 64,703,550.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pLotë e aparaturës mjekësore akselerator linear prodhuesi Elekta, model Electa Synergy Platform, prodhim i vitit 2014 me Nr. Inventari 19883 në shërbimin Onkologjik të QSUT 33,969,108 Lidhur Kontrata LINEAR SHPK 33,969,100.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Furnizim me pajisje imobiluese BreastSTEP për Akselatorin linëar ELEKTRA të instaluar në shërbimin Onkologjik të QSUT 990,000 Lidhur Kontrata LINEAR SHPK 986,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.