Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 Elson Zhurda 5 6,564,442 5 6,564,442 6,009,803

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime e ndarë me Lote, për nevojat e Spitalit Korçë. Loti 3 - Qumësht i freskët lope 29700 litra 2,368,480 Rishpallje me Lidhje Kontrate Elson Zhurda 1,886,400.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: Blerje Ushqime për nevojat spitalore, Spitali Korce, e ndarë me Lote 599,148 Lidhur Kontrata +Shtesë Elson Zhurda 599,148.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: Blerje Ushqime për nevojat spitalore, Spitali Korce, e ndarë me Lote 51,652 Lidhur Kontrata +Shtesë Elson Zhurda 43,043.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje ushqime, për nevojat spitalore Spitali Korçë- Loti 3 - Qumësht i freskët 3,059,690 Lidhur Kontrata Elson Zhurda 2,995,740.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shtesë kontrate: Shtesa në kontratën "Blerje ushqime" 485,472 Lidhur Kontrata +Shtesë Elson Zhurda 485,472.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.