Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Spitali Psikiatrik Vlorë Rajmonda Ceno SHPK 2 1,925,530 2 1,925,530 1,925,528

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Blerje karburanti për emergjence për nevojat e Spitalit Psikiatrik Vlorë 1,745,710 Lidhur Kontrata Rajmonda Ceno SHPK 1,745,708.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Shtesë kontrate: "Blerje karburant (diezel 10 ppm, me tollona) për spitalin psikiatrik "Ali Mihali", Vlorë" 179,820 Lidhur Kontrata +Shtesë Rajmonda Ceno SHPK 179,820.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.