Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 Start Co SHPK 6 3,755,332 6 3,755,332 3,751,254

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje ushqime për nevojat spitalore 544,058 Lidhur Kontrata Start Co SHPK 543,300.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje ushqimesh për Spitalin Rajonal Fier 1,182,070 Lidhur Kontrata Start Co SHPK 1,178,750.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Shtesë kontrate: "Blerje artikuj ushqimorë"- Loti 2 – Blerje qumësht, vezë, perime e fruta 127,160 Lidhur Kontrata +Shtesë Start Co SHPK 127,160.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Shtesë kontrate: "Blerje artikuj ushqimore"- Loti 3 – Blerje mish dhe djathë fetë 111,444 Lidhur Kontrata +Shtesë Start Co SHPK 111,444.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Shtesë kontrate: "Blerje ushqime për nevoja spitalore" 300,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Start Co SHPK 300,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Blerje materiale pastrimi 1,490,600 Lidhur Kontrata Start Co SHPK 1,490,600.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.