Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Ludri SHPK 9 51,572,644 8 44,124,061 42,374,415

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Furnizim- Vendosje dy kaldaja dhe aksesoret e tyre ne S.U Shefqet Ndroqi, Tirane. 7,999,583 Njoftuar Fituesi Ludri SHPK 7,110,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Marrje 2 kaldaja me qira për ngrohje me lëndë djegëse Pellet, për vitin 2018, në S. U. Shefqet Ndroqi, Tiranë 11,696,276 Lidhur Kontrata Ludri SHPK 11,480,190.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Shtesë kontrate: Blerje medikamente B2-1bar/1Lot – Loti 20 Heparine me peshë molekulare të ulët – 4000UI/5000UI/5700U 560,889 Lidhur Kontrata +Shtesë Ludri SHPK 560,889.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Marrje me qira e 2 kaldajave për ngrohje me lëndë djegëse - Pellet në S- U- Shefqet Ndroqi, Tiranë për vitin 2017 7,448,583 Anuluar Procedura Ludri SHPK 7,254,100.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Marrje me qira e dy kaldajave për ngrohje me lëndë djegëse - Pellet, në S. U. "Shefqet Ndroqi", Tiranë 2,412,433 Lidhur Kontrata Ludri SHPK 2,412,433.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Marrje 2 kaldaja me qira për ngrohje me lëndë djegëse për ngrohje 7,996,000 Lidhur Kontrata Ludri SHPK 7,352,025.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje lëndë djegëse për ngrohje (Pellet), 270 000 kg 5,832,000 Lidhur Kontrata Ludri SHPK 5,832,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje lënde djegëse për ngrohje 3,762,720 Lidhur Kontrata Ludri SHPK 3,762,720.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Marrje me qira e dy kaldajave për ngrohje me lëndë djegëse për ngrohje - Pellet 3,864,160 Lidhur Kontrata Ludri SHPK 3,864,158.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.