Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
14 V.A.L.E. RECYCLING 27 60,930,564 27 60,930,564 41,631,575

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Sherbimi i evadimit te mbetjeve te rrezikshme spitalore per Spitalin Sarande per 12 muaj 1,750,000 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 245.00  leke per njesi
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Trajtim dhe Evadim te mbetjeve te rrezikshme spitalore . 1,250,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 833,400.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Trajtimi i mbetjeve te rrezikshme spitalore anatomike te lengeta dhe te ngurta per QSUNT per 12 muaj 2,700,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 2,070,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbim i mbetjeve Spitalore qe perfshin kodin 180101 dhe 180103 age bisturi etj. 7,410,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 4,654,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Evadimi i mbetjeve spitalore te Spitalit Mat 3,737,500 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 3,725,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Evadim i mbetjeve te rrezikshme spitalore dhe anatomike, ne S. U. Shefqet Ndroqi, Tirane- Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj) . Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 896 çmim/njësi
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Grumbullim dhe asgjesim i mbetjeve te rrezikshme spitalore. 800,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 756,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Evadimi Mbetjeve Spitalore 1,794,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 1,787,500.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Grumbullim Transportimi Dhe Asgjesimi I Mbetjeve Te Rrezikshme Spitalore. 1,975,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 1,975,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Evadim i mbetjeve te rrezikshme spitalore dhe anatomike, ne S. U. Shefqet Ndroqi, Tirane- Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj) . 3,036,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 896 çmim/njësi
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Asgjesim mbetjeve farmaceutike 4,088,013 Rishpallje me Njoftim Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 3,007,530.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Sherbimi i evadimit te mbetjeve te rrezikshme spitalore . 1,000,000 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 944,350.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat "Evadim i mbetjeve te Spitalit Mat" 1,500,000 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 995,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Evadim i mbetjeve spitalore per nevoja te DSR Diber per vitin 2019 1,999,950 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 1,979,950.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve Spitalore per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Pogradec 3,833,333 Rishpallje me Njoftim Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 2,936,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 3 Mbetje qe permbajne supstanca kimike. Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1 Instrumenta te mprefta Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Evadimi Mbetjeve Spitalore per DSHS Gramsh 3,000,000 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 2,250,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Trajtimi dhe evadimi i mbetjeve te rrezikshme spitalore - Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat (12 muaj) 1,350,000 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 897,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 1 Mbetje te rrezikshme spitalore qe perfshin kodin 180101dhe 180103 age bisturi etj. 8,701,700 Rishpallje me Njoftim Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 6,184,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 3: Mbetje qe permbajne supstanca kimike. 302,158 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 1: Instrumenta te mprefta 3,637,986 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimi i Mbetjeve te Rrezikshme Spitalore nga te ardhurat e Buxhetit te Shtetit. 2,807,000 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 2,786,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 1 Mbetje te rrezikshme qe perfshin kodin 180101 dhe 180103 age bisturi etj. 2,310,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 2,002,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Evadimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore 1,000,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 900,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Evadimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore 474,770 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 473,154.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Evadimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore 473,154 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 473,154.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.