Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
7 Eglenti SHPK 13 23,400,174 12 21,900,174 20,667,240

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje ushqime per nevoja emergjente 1,613,691 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 1,610,441.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje Ushqime per nevoja emergjente. Njoftuar Fituesi Eglenti SHPK 1,610,441.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje lengje frutash dhe keke per dhuruesit 2,210,000 Njoftuar Fituesi Eglenti SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje Ushqime per vitin 2019 4,913,414 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 4,906,630.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Kurbin Drejtoria e Shëndetit Publik Kurbin Furnizim me artikuj ushqimore per Drejtorine e sherbimit Spitalor Kurbin -Mareveshje kuader- me nje operator ekonomik, ku te gjitha kushtet jane percaktuar 1,000,000 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 956,300.00
Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë Furnizim me Ushqime për Komunitetin Sant Egidio 3,347,936 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 3,319,794.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje Ushqime për Spitalin Gjirokastër 2,703,333 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 2,688,734.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Blerje ushqime për Spitalin Pukë për vitin 2017 1,500,000 Rishpallje e Anuluar Eglenti SHPK 921,490.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Blerje ushqime e ndarë me Lote, për nevojat e Spitalit Kukës - Loti 1: Bukë - financuar nga Buxheti i Shtetit 784,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi Eglenti SHPK 754,600.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Furnizim me ushqime të freskëta për Sant Egidio 639,200 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 639,200.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 2: Furnizim me perime, zarzavate dhe fruta 401,600 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 368,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 3: Furnizim me mish 2,292,000 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 1,982,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 4: Furnizim me bulmetra 1,995,000 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 1,830,500.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.