Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
15 EVITA SHPK 83 494,380,793 83 494,380,793 103,883,820

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 90 Ibuprofen 2,733,553 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 139.65 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 91 Ibuprofen 8,375,279 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 535.16 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 92 Ibuprofen 3,318,002 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 1,070.32 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 98 Bupivacaine 7,255,147 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 295 leke per njesi.
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Lot.4 Blerje Kite Reagent dhe materiale konsumi per Laboratorin Klinik Biokimik & Imunologjike 6,428,966 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 6,426,390.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 64 Irinotecan 39,003,455 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 1638 leke per njesi
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 18 Ciprofloxacine 15,206,534 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 1,135.00  leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 53 Docetaxel 70,000,921 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 1,589.00  leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 106 Glucose 138,851,193 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 93 leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 11 Anti-infektive te pergjithshem Metronidazole 500 mg/100 ml - 100 ml Flakon 583,407 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 522,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 21 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate 500 ml Flakon 226,784 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 160,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 37 Sistemi nervor Paracetamol 10 mg/ml - 100 ml Flakon 366,023 Lidhur Kontrata EVITA SHPK 224,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti: 11 Mannitol 98,505 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 40,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti: 14 Sodium chloride 415,572 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 320,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti: 15 Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate 56,696 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 40,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti: 19 Omeprazole 96,597 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 77,800.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 9 - Kite dhe reagente te pershtatshme per autoanalizatorin e gazeve ne gjak Cobas b221 (Roche Omni S6) / (ose ekuivalent) 8,455,500 Lidhur Kontrata EVITA SHPK 8,391,300.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje Kite dhe Reagente 6,296,700 Lidhur Kontrata EVITA SHPK 6,164,150.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 1 Kite dhe Reagente per Fotometer, Autoanalizator Biokimik, Aparat autoanalizator Hormonal ECLIA,Cellcounter, Urinometer, Gazometer dhe Elektrolitmeter ose Ekuivalent. 15,346,707 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 847,906.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike per Sherbimin e ORL ne QSUT/Implanti Koklear 61,925,000 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 1,667,500.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 2 Paracetamol 958,440 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 535,500.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 7 Levofloxacin 10,647,007 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 228 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 20 Gemcitabine 4,026,804 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 620.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 10 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Docetaxel 80 mg/4 ml Flakon/ Ampule 179,200 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 9,000.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 57-blerje Paracetamol 400,590 Rishpallje me Njoftim Fituesi EVITA SHPK 113.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 31- blerje Levofloxacin 401,051 Rishpallje me Njoftim Fituesi EVITA SHPK
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 84-blerje Amiodarone 150 mg/3ml 57,890 Rishpallje me Njoftim Fituesi EVITA SHPK
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 106-blerje Ibuprofen 100mg/5ml-100ml 10,617 Rishpallje me Njoftim Fituesi EVITA SHPK
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 138-blerje Insulin Glargine 86,729 Rishpallje me Njoftim Fituesi EVITA SHPK
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 140-blerje Insulin human (neutral) 24,338 Rishpallje me Njoftim Fituesi EVITA SHPK


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.