Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 MOTO-MANIA 10 9,794,070 10 9,794,070 8,382,280

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Doreza Sterile (COVID-19). 46,600 Njoftuar Fituesi MOTO-MANIA 95,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje doreza ekzaminimi (COVID-19) 180,000 Njoftuar Fituesi MOTO-MANIA 180,000.00
Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë Furnizim me materiale stomatologjike për nevojat e punës në ASHR Tiranë 1,191,253 Njoftuar Fituesi MOTO-MANIA 958,500.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Materiale stomatologjike për Departamentin e kirurgjise OMF 423,234 Lidhur Kontrata MOTO-MANIA 326,000.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Materiale stomatologjike për Departamentin e Terapisë 1,153,980 Lidhur Kontrata MOTO-MANIA 991,350.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Materiale stomatologjike për Departamentin e Terapisë 1,082,333 Lidhur Kontrata MOTO-MANIA 877,000.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Fier Drejtoria e Shëndetit Publik Fier Materiale Konsumi per Kliniken Dentare 1,200,000 Lidhur Kontrata MOTO-MANIA 880,630.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Blerje materiale mjekimi stomatollogjike 1,500,000 Lidhur Kontrata MOTO-MANIA 1,384,500.00
Drejtoria Rajonale e Kujdesit Shëndetësor Durrës Drejtoria Rajonale e Kujdesit Shëndetësor Durrës Blerje materiale konsumi për Klinikë Dentare 1,350,000 Lidhur Kontrata MOTO-MANIA 1,200,050.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Blerje materiale mjekimi stomatologjik 1,666,670 Lidhur Kontrata MOTO-MANIA 1,489,250.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.