Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 A&T SHA 9 16,483,490 9 16,483,490 8,965,503

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje Gazoil 700,000 Njoftuar Fituesi A&T SHA 12.00
Qendra Shëndetësore Zall Bastar, Tiranë Qendra Shëndetësore Zall Bastar, Tiranë blerje karburanti 160,000 Njoftuar Fituesi A&T SHA 150,000.00
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Shtesë kontrate: Blerje karburant për nevojat e fillimit të vitit 1,145,947 Lidhur Kontrata +Shtesë A&T SHA 1,145,947.37
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Blerje karburanti për vitin 2016 5,968,480 Lidhur Kontrata A&T SHA 5,968,475.92
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Blerje karburant për automjete Diesel (gazoil) 190,005 Lidhur Kontrata A&T SHA 190,000.00
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Blerje karburanti për vitin 2016 5,707,990 Njoftuar Fituesi A&T SHA marzhi i fitimit 16.9 %
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Blerje karburant për automjete – Gazoil 10ppm 1,100,000 Lidhur Kontrata A&T SHA 1,100,000.00
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Blerje karburanti për nevojat e fillimit të vitit 2016 411,068 Lidhur Kontrata A&T SHA 411,068.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Furnizimi me lëndë djegëse për automjetet diesel (Gazoil) 1,100,000 Njoftuar Fituesi A&T SHA marzh fitimi 11.8%
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.