Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 SECURITY - KORCA SHPK 13 14,288,724 12 11,129,802 10,393,957

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Sherbime me roje private te Spitalit Kolonje,me 1 vend roje 24 ore , me 5 roje me tre turne. – Marveshje kuader – me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara- me afat 12 mujor. 3,302,164 Njoftuar Fituesi SECURITY - KORCA SHPK 3,160,234.58
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Sherbim me roje private te Spitalit Kolonje me 1 vend roje ne 24 ore, 5 roje me tre turne”–me afat 60 ditor 542,980 Lidhur Kontrata SECURITY - KORCA SHPK 541,500.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Sherbim me roje private te Spitalit Kolonje me 1 vend roje ne 24 ore, 5 roje me tre turne- marveshje Kuader- me 1 operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara –me afat 12 muaj. 3,158,922 Anuluar Procedura SECURITY - KORCA SHPK 3,158,288.45
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Shërbim dhe sigurim objekti me roje private të Spitalit Kolonje 2,915,900 Njoftuar Fituesi SECURITY - KORCA SHPK 2,873,124.60
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Shërbimi i ruajtjes me roje private të Spitalit Kolonjë, me 1 vend-roje me 24 orë, me 5 roje per 10 muaj 2,783,108 Lidhur Kontrata SECURITY - KORCA SHPK 2,235,224.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private të Drejtorisë së Shërbimit Spitalor Kolonjë 356,926 Lidhur Kontrata SECURITY - KORCA SHPK 355,770.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 186,684 Lidhur Kontrata SECURITY - KORCA SHPK 186,684.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Shtesë kontrate: Ruajtja me roje private të spitalit Kolonjë 122,478 Lidhur Kontrata +Shtesë SECURITY - KORCA SHPK 122,477.50
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 187,000 Lidhur Kontrata SECURITY - KORCA SHPK 186,880.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 187,000 Lidhur Kontrata SECURITY - KORCA SHPK 186,500.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 222,000 Lidhur Kontrata SECURITY - KORCA SHPK 222,000.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 185,000 Lidhur Kontrata SECURITY - KORCA SHPK 185,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Shtesë kontrate: Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private, Spitali Devoll 138,562 Lidhur Kontrata +Shtesë SECURITY - KORCA SHPK 138,562.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.