Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 PHARMA PLUS 23 5,900,794 23 5,900,794 5,735,767

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë 21. Blerje medikamente per nevoja urgjente 306,776 Njoftuar Fituesi PHARMA PLUS 299,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kuçovë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kuçovë Blerje Medikamente dhe Materiale Mjeksore 787,816 Njoftuar Fituesi PHARMA PLUS 695,000.00
Qendra Shëndetësore Libohovë, Gjirokastër Qendra Shëndetësore Libohovë, Gjirokastër Ilace dhe materiale mjekesore 45,000 Njoftuar Fituesi PHARMA PLUS 44,000.00
Spitali Malësi e Madhe Spitali Malësi e Madhe Blerje ilaçe mjeksore 1,248,000 Njoftuar Fituesi PHARMA PLUS 1,199,640.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Cefazoline 50,131 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 50,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Ceftriaxone 572,930 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 570,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Ciprofloxacine 128,909 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 126,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Acetylsalicylicacid. 572 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 550.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Calcium chloride 42,683 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 42,600.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Heparine sodium 671,617 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 669,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Mannitol 834,982 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 832,500.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Hyoscine butylbromide 51,291 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 51,170.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Calcium gluconate 137,909 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 137,700.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Metoclopramid 77,346 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 77,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Ranitidine 81,432 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 81,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Adrenaline 30,646 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 30,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Furosemide 125,448 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 124,875.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Hydrochlorothiazide 894 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 875.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Spironolactone 1,890 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 1,875.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Metamizolesodium 111,348 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 111,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Tramadol 2,656 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 2,650.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Aminophylline 10,639 Lidhur Kontrata PHARMA PLUS 10,620.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Blerje Materiale Mjekimi 579,879 Njoftuar Fituesi PHARMA PLUS 578,712.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.