Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 SEAD-SGS 11 38,995,919 11 38,995,919 34,817,468

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Lot 5 Fruta,perime,zarzavate etj 113,982 Njoftuar Fituesi SEAD-SGS 97,272.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Lot 5 Fruta,perime,zarzavate etj 113,982 Njoftuar Fituesi SEAD-SGS 97,272.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Blerje Ushqime per vitin 2019 8,883,208 Njoftuar Fituesi SEAD-SGS 8,194,820.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Loti I ; Blerje buke 1,196,208 Lidhur Kontrata SEAD-SGS 944,032.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Loti II; Blerje produkte mishi e bulmeti 6,200,064 Lidhur Kontrata SEAD-SGS 4,790,380.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Loti III ; Blerje ushqime kolonjare dhe zarazavate 3,493,377 Lidhur Kontrata SEAD-SGS 2,692,785.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Blerje ushqime për Spitalin Rajonal Shkodër për vitin 2018 7,009,992 Lidhur Kontrata SEAD-SGS 6,921,240.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Blerje ushqime rast emergjent 1,123,443 Lidhur Kontrata SEAD-SGS 1,108,970.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Blerje ushqime ndarë në Lote. Loti 1 - Blerje buke 1,381,536 Lidhur Kontrata SEAD-SGS 1,330,992.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Blerje ushqime ndarë në Lote. Loti 2 - Blerje produkte mishi dhe bulmetra 6,052,681 Lidhur Kontrata SEAD-SGS 5,568,180.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Blerje ushqime ndarë në Lote. Loti 3 - Blerje ushqime kolonjare dhe zarzavate 3,427,446 Lidhur Kontrata SEAD-SGS 3,071,525.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.