Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
35 TRIMED SHPK 761 652,397,924 757 651,543,631 338,419,133

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 1 - Amikacine; loti 4 - Ampicillin, loti 19 - Gentamicin sulphate (Blerje e Pėrqėndruar nga Ministria e Shėndetėsisė pėr 40 Institucione spitalore) 116,233 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 116,233.33
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pukė Loti 14 - Diclofenac, 75 mg/3ml, Flakon/ Ampule; Loti 21 - Diazepam. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 83,833 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 83,833.33
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll B6 - Blerje barna antineoplastikė dhe immunomodulatorė, anestezi reanimacion, antiturbekulare, gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 5 - Glucose, 5% - 500 ml, Flakon/ Ampule 234,225 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 234,225.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė B6 - Blerje barna antineoplastikė dhe immunomodulatorė, anestezi reanimacion, antiturbekulare, gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 5 - Glucose, 5% - 500 ml, Flakon/ Ampule 1,996,034 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 1,995,250.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Psikiatrik Elbasan Loti 1 - Haloperidol; 20 mg/10ml, Flakon/ Ampule; Loti 21 - Diazepam. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 1,104,583 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 1,104,583.33
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Psikiatrik Elbasan B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 1 - Amikacine 48,750 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 48,750.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 1 - Amikacine 335,400 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 335,400.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 4 - Ampicillin 42,980 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 42,980.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 16 - Ciprofloxacine 193,500 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 193,500.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 19 - Gentamicin sulphate 140,600 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 140,600.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Rajonal Vlorė B6 - Blerje barna antineoplastikė dhe immunomodulatorė, anestezi reanimacion, antiturbekulare, gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 2 - Rifampicin, 300 mg, Tablete/ Kapsule; Loti 5 - Glucose, 5% - 500 ml, Flakon/ Ampule 491,400 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 491,400.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 14 - Diclofenac, 75 mg/3ml, Flakon/ Ampule; Loti 15 - Ketoprofen, 160 mg/2ml, Flakon/ Ampule; Loti 21 - Diazepam, 1 gr/2 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 85,920 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 85,920.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Rajonal Vlorė Loti 14 - Diclofenac, 75 mg/3ml, Flakon/ Ampule; Loti 15 - Ketoprofen, 160 mg/2ml, Flakon/ Ampule; Loti 21 - Diazepam, 1 gr/2 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 744,000 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 744,000.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Rajonal Vlorė B4 - Blerje barna pėr nevoja spitalore, ndarė nė 19 lote - tender i pėrqėndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 2 - Dexamethasone, 4 mg/1 ml, Flakon/ Ampule 64,440 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 64,440.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 1 - Haloperidol; 20 mg/10ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 644 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 644.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 14 - Diclofenac, 75 mg/3ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 91,740 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 91,740.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 21 - Diazepam, 1 gr/2 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 27,000 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 27,000.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 1 - Amikacine 9,750 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 9,750.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 4 - Ampicillin 64,470 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 64,470.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 19 - Gentamicin sulphate 5,700 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 5,700.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll B4 - Blerje barna pėr nevoja spitalore, ndarė nė 19 lote - tender i pėrqėndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 2 - Dexamethasone, 4 mg/1 ml, Flakon/ Ampule 8,055 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 8,055.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll Loti 14 - Diclofenac, 75 mg/3ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 11,120 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 11,120.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll Loti 15 - Ketoprofen, 160 mg/2ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 34,400 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 34,400.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll Loti 21 - Diazepam, 1 gr/2 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 13,500 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 13,500.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 1 - Amikacine 207,783 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 207,187.50
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 4 - Ampicillin 151,865 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 150,430.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Pogradec B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 16 - Ciprofloxacine 55,322 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 54,825.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 1 - Haloperidol; 20 mg/10ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 3,240 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 3,220.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 14 - Diclofenac, 75 mg/3ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 33,600 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 33,360.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 15 - Ketoprofen, 160 mg/2ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 51,840 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 51,600.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.