Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Universitar i Traumės 64 743 1,632,578,669 552 1,231,626,610 904,640,090

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 23 - Glucose monohydrate 11,660 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 11,660.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 24 - Glucose monohydrate 1,127,100 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 1,127,100.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 26 - Heparine sodium 41,940 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 41,940.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 31 - Potassium chloride 1,166,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 1,166,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 32 - Sodium bicarbonate 136,200 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 136,200.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 33 - Sodium chloride 5,247,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 5,247,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 34 - Sodium chloride 87,450 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 87,450.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 35 - Sodium chloride 1,005,600 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 1,005,600.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 36 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 1,179,600 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 1,179,600.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 38 - Cyanocobalamin (Vitamin B12) 53,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 53,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 42 - Atropine sulphate 218,700 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 218,700.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 43 - Hyoscinebutylbromide 52,360 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 52,360.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 44 - Calcium gluconate 69,600 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 69,600.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 48 - Magnesium sulphate 152,600 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 152,600.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 49 - Metoclopramid hydrochloride 62,400 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 62,400.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 50 - Papaverine hydrochloride 10,800 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 10,800.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 51 - Ranitidine hydrochloride 546,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 546,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 52 - Ranitidine hydrochloride 32,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 32,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 53 - Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 189,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 189,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 54 - Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 189,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 189,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 55 - Ascorbic acid (Vitamine C) 810,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 810,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 56 - Adrenaline 57,680 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 57,680.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 57 - Atenolol 360 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 360.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 59 - Furosemide 113,600 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 113,600.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 60 - Lanatoside C 13,225 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 13,225.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 61 - Nifedipine 3,500 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 3,500.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 67 - Diclofenac sodium 504,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 504,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 68 - Ketoprofene lysine salt 259,200 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 259,200.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 69 - Pancuronium bromide 328,800 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 328,800.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnzimi me medikamente mjekėsore tė SUT, pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15.04.2017. Loti 70 - Bupivacaine hydrochloride 32,400 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 32,400.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.