Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Universitar i Traumės 69 783 1,768,035,446 583 1,344,292,688 933,549,116

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 7 Amiodarone 7,662 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 8 Amlodipine 180 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 9 Fluvastatine 1,457 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 10 Isoprenaline 5,237 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 11 Ketamine 113,590 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 12 Losartan 1,163 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 13 Nitroglycerine 2,068 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 14 Verapamil 3,795 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 15 Phenobarbital 21,168 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 52.92 leke per njesi.
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 16 Ambroxol 202,830 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 17 Promethazine 18,522 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 52.92 leke per njesi.
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 18 Caffeine + Sodium benzoate 9,720 Njoftuar Fituesi Ilma SHPK 48.6 leke per njesi.
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LotI 1: Blerje materiale mjekimi specifike per sherbimin e Kirurgjise maksilofaciale ne SUT 2,606,744 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 412,500 leke per njesi.
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LotI 2: Blerje materiale mjekimi specifike per sherbimin e Kirurgjise vaskulare ne SUT 14,642,012 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 14,392,995.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Sherbim i Mirembajtjes se Autoambulancave dhe Motorre -Gjeneratore ne SUT 3,800,000 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 1,688,200 leke per njesi.
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje Materiale mjekimi Neurokirurgjie ne SUT 96,936,061 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 5,733,414.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Kryerja e shėrbimit tė Ruajtjes me Roje Private nė SUT 27,018,748 Lidhur Kontrata Internacional Security Albania SHPK 25,651,519.54
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Kryerja e sherbimit mirembajtjes se ashensoreve ne SUT 1,632,833 Lidhur Kontrata CLIMACASA 592,880 leke per njesi
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Kryerja e sherbimit mirembajtjes se Kondicioner/kaldaja ne SUT 1,831,348 Lidhur Kontrata KLIMA TEKNIKA TB2 243,200 leke per njesi.
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LotI 7 Kite dhe materiale per aparatin e Astrupit 2,646,000 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 110,500 leke per njesi
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LotI 6 Kite dhe Reagente per aparatin Elektrolitmeter Easy Lyte PLUS 94,657 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 94,000 leke per njesi
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LotI 5 Kite dhe reagente per Aparatin Autoanalizator Koagulometer ACL Elite 284,450 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 51,150 leke per njesi
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LotI 4 Kite dhe reagent per aparatin Urinometer 55,200 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 1,800 leke per njesi
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LotI 3 Kite dhe reagent per aparatin Autoanalizator Pentra c400. 2,258,750 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 285,500 leke per njesi
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LotI 2 Kite dhe Reagente per aparatin cell-counter Beckman 1,468,333 Lidhur Kontrata Montal SHPK 143,000 leke per njesi
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LotI 1 Kite dhe Reagente per Laboratorin Klinik-Biokimik dhe Bakterologjik 5,158,162 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 73,076 leke per njesi
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Furnizim me Filma grafie per imazherine e SUT 2,753,250 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 16,280 leke per njesi.
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Trajtimin e mbetjeve spitalore per SUT 28,698,125 Njoftuar Fituesi ECO RICIKLIM 28,543,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje Materiale mjekimi Neurokirurgjie ne SUT- 96,936,061 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Rikonstruksion i pavionit dhe ndėrtimi i sallave tė operacionit tė kėmbės diabetike, nė SUT. 56,125,511 Lidhur Kontrata 4 AM SHPK 55,735,195.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.