Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė 34 198 142,117,084 194 139,226,327 134,379,334

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 46 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule 2,430 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 2,430.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 47 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule 5,172 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 5,172.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 48 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Heparine me peshe molekulare te ulet, 4000UI/4500, Shiringe e para pėrgatitur 16,634 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 16,634.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 49 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Mannitol, 20%-250 ml, Flakon/ Ampule 24,993 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 24,993.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 50 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Potassium chloride, 0.075 gr-10, Flakon/ Ampule 4,373 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 4,373.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 51 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Sodium chloride 0.9% - 250, Flakon/ Ampule 419,457 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 419,457.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 52 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe , Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule 81,635 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 81,635.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 54 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Glucose monohydrate 5% -250 ml, Flakon/ Ampule 289,512 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 289,512.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 55 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Sodium Chloride 0.9%-100ml, Flakon/ Ampule 520,705 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 520,705.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 56 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Heparine me peshe molekulare tė ulėt, 2500UI/3000, Shiringe e para pėrgatitur 43,392 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 43,392.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 58 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Atropine sulphate 1 mg -1 ml, Flakon/ Ampule 6,026 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 6,026.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 61 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Metoclopramid 10mg-2ml, Flakon/ Ampule 2,656 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 2,656.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 62 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Omeprazole 40 mg, Flakon/ Ampule 3,227 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 3,227.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 63 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Papaverine hydrochloride 40 mg-1 ml, Flakon/ Ampule 1,080 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 1,080.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 64 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Ranitidine hydrochloride 50 mg, Flakon/ Ampule 17,817 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 17,817.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 65 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Ranitidine hydrochloride 150 mg, Tablete/ Kapsule 7,290 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 7,290.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 66 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg -2 ml, Flakon/ Ampule 15,174 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 15,174.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 67 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Pyridoxine hydrochloride (Vitamin b6 25 mg ) Tablete/ Kapsule 183 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 183.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 68 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Thiamine hydrochloride (Vitamin 50 B1) mg -1 ml, Flakon/ Ampule 9,990 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 9,990.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 69 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Thiamine hydrochloride (Vitamin 10 mg B1) Tablete/ Kapsule 131 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 131.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 70 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg - 2 ml, Flakon/ Ampule 26,946 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 26,946.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 71 - Metabolizmi dhe trakti tretės, Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg, Tablete/ Kapsule, 518 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 518.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 72 - Sistemi kardiovaskular, Bisoprolol fumarate/hemifumarate 10 mg, Tablete/ Kapsule 42 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 42.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 73 - Sistemi kardiovaskular, Carvedilol 12.5 mg, Tablete/ Kapsule 32 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 32.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 75 - Sistemi kardiovaskular, Dopamine hydrochloride, 50 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule 4,834 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 4,834.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 77 - Sistemi kardiovaskular, Hydrochlorothiazide 25 mg, Tablete/ Kapsule 83 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 83.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 78 - Sistemi kardiovaskular, Lanatoside C 0.4 mg - 2 ml, Flakon/ Ampule 2,646 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 2,646.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 79 - Sistemi kardiovaskular, Metoprolol tartrate 100 mg, Tablete/ Kapsule 81 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 81.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 80 - Sistemi kardiovaskular, Nebivolol hydrochloride 5mg, Tablete/ Kapsule 238 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 238.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 81 - Sistemi kardiovaskular, Nitroglycerine 0.3 mg, Tablete/ Kapsule 525 Lidhur Kontrata Ilma SHPK 525.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.