Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh 30 101 56,053,206 95 43,605,571 40,870,170

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna antiinfektive tė pėrgjithshėm, B7 loti 14, pėr spitalin Gramsh 6,555 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 5,462.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna antiinfektive tė pėrgjithshėm, B7 loti 14, pėr spitalin Gramsh 504 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 420.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Ruajtje e Spitalit Gramsh me roje private 8,565 Lidhur Kontrata KUMRIA 1 SHPK 8,564.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna antiinfektive tė pėrgjithshėm B1 (loti 30) pėr spitalin Gramsh 23,560 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 23,560.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna antiinfektive tė pėrgjithshėm, B2 loti 6 dhe 8, pėr spitalin Gramsh 35,099 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 29,249.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna antiinfektive tė pėrgjithshėm B3, loti 11 Glucose, pėr spitalin Gramsh 88,430 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 73,691.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna antiinfektive tė pėrgjithshėm, B6 loti 13, pėr spitalin Gramsh 1,044 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 870.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna antiinfektive tė pėrgjithshėm B7, loti 10 dhe 16, pėr spitalin Gramsh 11,144 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 9,286.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi reanimacion antiinfektive tė pėrgjithshėm B1, loti 35, pėr spitalin Gramsh 20,600 Lidhur Kontrata +Shtesė FEDOS SHPK 17,166.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi reanimacion antiinfektive tė pėrgjithshėm B3, loti 65, pėr spitalin Gramsh 61,800 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 51,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi reanimacion antiinfektive tė pėrgjithshėm B6, Sodium Chloride, pėr spitalin Gramsh 245,248 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 204,373.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi reanimacion antiinfektive tė pėrgjithshem B1, loti 35, pėr spitalin Gramsh 20,600 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 17,166.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna antiifektive tė pėrgjithshėm, antituberkulare, antineoplastike dhe immunomodulatore, dermatologjike, B5 loti 4 dhe 17, pėr spitalin Gramsh 9,020 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 7,516.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna antiifektive tė pėrgjithshėm B6, loti 12 dhe 23, pėr spitalin Gramsh 9,268 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 7,723.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna gjaku dhe organe formuese tė gjakut, antineoplastike dhe imunomodulatore, hormone sistemike hormone seksuale, metabolizmi dhe trakti tretės dhe sistemi nervor B15, loti 6, pėr spitalin Gramsh 10,973 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 9,144.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna sistemi antiinfektive tė pėrgjithshėm dhe sistemi nervor, B1 (loti 31) 11,400 Lidhur Kontrata +Shtesė INCOMED SHPK 11,400.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna hormonale sistemike, hormone seksuale metabolizmi dhe trakti tretės, lėndė kontrasti pėr MRI B6, loti 3 1,074 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 1,074.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje medikamente antiinfektive tė pėrgjithshėm dhe sistemi nervor B1; loti 13, 23, 24, 28, pėr spitalin Gramsh 85,766 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 85,766.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje medikamente antiinfektive tė pėrgjithshėm dhe sistemi nervor B5; loti 1 dhe 21, pėr spitalin Gramsh 174,300 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 174,300.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna antineoplastike dhe immunomodulatore B2, loti 19, pėr spitalin Gramsh 35,766 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 29,805.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje barna antineoplastike dhe immunomodulatore B6, loti 22 calcium gluconate, pėr spitalin Gramsh 18,900 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 15,750.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje medikamente antiinfektive tė pėrgjithshėm dhe sistemi nervor B15; loti 3, 4, 5, 7 pėr spitalin Gramsh 449,120 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 449,120.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje medikamente antiinfektive tė pėrgjithshėm dhe sistemi nervor B13; loti 3 pėr spitalin Gramsh 17,280 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 17,280.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje medikamente antiinfektive tė pėrgjithshėm dhe sistemi nervor B11; loti 3 - Prometazine pėr spitalin Gramsh 825 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 825.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje medikamente antiinfektive tė pėrgjithshėm dhe sistemi nervor B14; loti 1 - Lidokaine, pėr spitalin Gramsh 3,088 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 3,088.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat e "Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci, Elbasan" 16,200 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 16,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat e "Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci, Elbasan" 31,746 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 31,746.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė Kontrate: Blerje artikuj ushqimorė tė spitalit Gramsh 262,800 Lidhur Kontrata +Shtesė HAIR ZHUPANI 262,800.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Blerje materiale mjekimi tė pėrgjithshme MM1, pėr nevojat e spitalit Gramsh 176,379 Lidhur Kontrata MONTAL SHPK - BIOMETRIC ALBANIA SHPK 179,135.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje pellet 1,950,000 Lidhur Kontrata Nafire MOLLOHOLLI 1,950,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.