Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 76 1901 4,821,201,775 1,311 3,464,592,108 3,327,236,930

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 47 Metabolizmi dhe trakti tretes Pancreatin 150 mg Tablete/ Kapsule 25,334 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 19 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Topotecan 4 mg Flakon/ Ampule 345,424 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 20 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Vinblastine 1mg/ ml- 10 ml Flakon/ Ampule 675,520 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 21 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Vincristine 1 mg/ml Flakon/ Ampule 2,225,206 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 22 Barna antiparazitare Aciclovir 250 mg Flakon/ Ampule 1,512,644 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 23 Barna dermatologjike Ketoconazole 20 mg/g - 30gr Tubet 36,219 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 24 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Misoprostol 200 mcg Tablete/ Kapsule 7,911 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 25 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Octreotide 0.5mg/ml Flakon/ Ampule 454,126 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 26 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Acenocoumarol 4mg Tablete/ Kapsule 79,861 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 27 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Dipyridamole 75 mg Tablete/ Kapsule 3,727 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 28 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Ferrous sulphate 80mg Tablete/ Kapsule 31,081 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 1 Anti-infektive te pergjithshem Amoxicilline 500 mg Tablete/ Kapsule 18,620 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 2 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Amoxicilline 500 mg Flakon/ Ampule 104,797 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 3 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Atovaquone +Proguanil 250 mg+100 mg Tablete/ Kapsule 30,065 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 4 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Benzathine Benzylpenicillin 1.2 milion UI Flakon/ Ampule 40,238 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 5 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Benzylpenicillin potassium 1.000.000 UI Flakon/ Ampule 112,472 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 6 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Levofloxacin 5 mg/ml Gtt Oph Flakon/ Ampule 49,845 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 7Anti-infektive tė pėrgjithshėm Mefloquine 250 mg Tablete/ Kapsule 32,730 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 8 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Human Rabies vaccine 1000 UI Flakon/ Ampule 9,310,113 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 9 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml Shiringe e para pergatitur 2,857,488 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 10 Anestezi Reanimacion Etomidate 20 mg/10 ml Flakon/ Ampule 136,188 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 11 Antituberkulare Streptomycin 1g 16,361 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 12 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Dacarbasine 100 mg 574,742 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 13 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Etoposide 100 mg 1,718,790 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 14 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Folinic acid 50 mg/5ml 2,151,111 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 15 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Mitoxantrone 20mg 3,464,937 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 16 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Procarbazine 50 mg Tablete/ Kapsule 7,502 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 17 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Reteplase 10 UI 2,003,471 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 18 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Thioguanina 40 mg Tablete/ Kapsule 46,742 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 29 Gjaku dhe organet formuese te gjakut IRON (III) 100 mg/5 ml 292,194 Shpallur Procedura