Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
29 EDNA - FARMA SHPK 301 167,990,401 301 167,990,401 148,549,676

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" B8 - Blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė 11 lote. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017. Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml; Loti 4 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Sodium Chloride, 0,9%-1000ml, Flakon; Loti 7 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate, 500 ml, Flakon/ Ampule 8,940,100 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 8,940,100.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 34 - Aminophylline, 250 mg/10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 250,675 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 249,900.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 340,628 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 340,500.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 393,421 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 392,800.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 1,362 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 1,362.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll Loti 4 - Sodium chloride; 0.9% - 1000 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 23,820 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 23,820.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 98,200 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 98,200.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll Loti 34 - Aminophylline, 250 mg/10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 10,710 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 10,710.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 34 - Aminophylline, 250 mg/10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 53,550 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 53,550.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 13,393 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 13,393.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 235,680 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 235,680.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 10 - Sodium Chloride, 0.9 %-100 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 866,000 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 866,000.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 13,393 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 13,393.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 235,680 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 235,680.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 10 - Sodium Chloride, 0.9 %-100 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 866,000 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 866,000.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 34 - Aminophylline, 250 mg/10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 53,550 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 53,550.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 12 - Cefuroxim 60,385 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 60,385.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 14 - Ciprofloxacine 312,000 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 312,000.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin B1 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. Loti 14 - Ciprofloxacine 336,000 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 336,000.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 4,767 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 4,767.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 92,799 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 92,799.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 18,160 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 18,160.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 294,600 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 294,600.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Fier 1,283,468 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 1,282,160.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamentesh e ndarė nė 59 lote, pėr plotėsimin e nevojave deri mė 15 Prill. Loti 19 - Gjaku dhe organet formuese te Gjakut, Glucose monohydrate 867,841 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 866,000.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamentesh e ndarė nė 59 lote, pėr plotėsimin e nevojave deri mė 15 Prill. Loti 23 - Gjaku dhe organet formuese tė Gjakut, Sodium bicarbonate 45,417 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 45,400.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamentesh e ndarė nė 59 lote, pėr plotėsimin e nevojave deri mė 15 Prill. Loti 24 - Gjaku dhe organet formuese tė Gjakut, Sodium chloride 1,909,250 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 1,904,000.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamentesh e ndarė nė 59 lote, pėr plotėsimin e nevojave deri mė 15 Prill. Loti 25 - Gjaku dhe organet formuese tė Gjakut, Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 98,355 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 98,100.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamentesh e ndarė nė 59 lote, pėr plotėsimin e nevojave deri mė 15 Prill. Loti 59 - Sistemi respirator, Aminophylline 53,716 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 53,520.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 15 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ciprofloxacine 200mg/100ml Flakon/ Ampule 241,477 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 241,477.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.