Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 38 349 316,938,050 266 286,452,155 281,921,779

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje Kite 5,203,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 4,182,184.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje reagente dhe materiale konsumi 1,589,500 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 1,188,700.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 1 Buke 800,000 Njoftuar Fituesi NELSA SHPK 700,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 2 Mish vici cilesi e pare 2,250,000 Njoftuar Fituesi ARGENT DACI 2,138,400.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 3 Bylmet 1,369,500 Njoftuar Fituesi NELSA SHPK 1,301,600.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 4 Fruta Perime 704,920 Njoftuar Fituesi NELSA SHPK 657,680.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 5 Ushqime koloniale 1,075,580 Njoftuar Fituesi ARGENT DACI 1,009,283.33
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 13 Lidocaine 14,000 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 14,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 12 Diclofenac 16,542 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 11,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 11 Indomethacin 285,000 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 28,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 10 Ranitidine 22,468 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 22,400.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 7 Potassium chloride 55,000 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 55,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 6 Progesterone 24,000 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 24,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 4 Ciprofloxacine 390,420 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 390,312.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 17 Promethazine 2,450 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 2,450.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 16 Tramadol 17,530 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 12,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 14 Phenobarbital 2,450 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 2,450.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 2 Ceftazidime 114,068 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 105,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 9 Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 54,000 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 54,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 8 Insulin Glargine 24,042 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 5 Isoflurane 69,873 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 15 Sevoflurane 171,194 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 1 Cefotaxime 77,774 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 3 Cefuroxime 20,740 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Supervizim+Koalidim pėr Rikonstruksionin e Spitalit Rajonal Kukės-Faza-I” - Marrėveshje Kuadėr me disa Operatorė Ekonomik ku jo tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara, me afat 25 muaj. 2,255,833 Lidhur Kontrata LENI-ING 1,638,325.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Rikonstruksion Spitalit Rajonal Kukes”-faza I (blloku operator dhe urgjenca , maternitetit , administrata) 163,832,500 Lidhur Kontrata CURRI 162,719,557.08
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Rikonstruksion i ambjentit per mbetjet Spitalore. 867,787 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Studim projektimi Pėr projekt-preventiv zbatimi pėr rikonstruksionin e pavioneve-faza e dytė-Spitali Kukes 1,391,667 Lidhur Kontrata LENI-ING &  INVICTUS 1,384,919.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Rikonstruksion i ambjentit per mbetjet Spitalore 867,787 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Shėrbimi i Ruajtjes dhe Sigurisė Fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Kukės Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj 7,596,269 Njoftuar Fituesi ORKA 7,558,547.75


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.