Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh 30 101 56,053,206 95 43,605,571 40,870,170

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė me roje private 2,055,480 Lidhur Kontrata KUMRIA 1 SHPK 1,274,555.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Riparim defekti I aparaturės Ro Grafi/Scopi model Duo Diagnost 614,200 Lidhur Kontrata HEALTH & LIGHT ShPK 614,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Blerje Gazoil 361,200 Lidhur Kontrata SINANI SHPK 361,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Blerje artikuj tė ndryshėm ushqimor 1,499,900 Lidhur Kontrata HAIR ZHUPANI 1,318,150.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Blerje medikamente 307,139 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 307,139.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Blerje medikamente 298,460 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 298,460.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale MM2"- Loti 1 - Kanjulė intravenoze 20G, me valvol 49,350 Lidhur Kontrata +Shtesė OES Distrimed SHPK 49,350.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale MM2"- Loti 2 - Shiringa 20cc, shiringė njė pėrdorimėshe, sterile, me age 20 G, 3 pjesė 48,000 Lidhur Kontrata +Shtesė OES Distrimed SHPK 48,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale MM2"- Loti 3 - Shiringa 10cc, shiringė njė pėrdorimėshe, sterile, me age 21 G, 3 pjesė 37,000 Lidhur Kontrata +Shtesė OES Distrimed SHPK 37,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale MM2"- Loti 4 - Shiringa 5cc, shiringė njė pėrdorimėshe, sterile, me age 22 G, 3 pjesė 36,400 Lidhur Kontrata +Shtesė OES Distrimed SHPK 36,400.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale MM2"- Loti 5 - Shiringa 2cc, shiringė njė pėrdorimėshe, sterile, me age 23G, 3 pjesė 24,000 Lidhur Kontrata +Shtesė OES Distrimed SHPK 24,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B6"; Loti 4 - Vitamine B1 (Thiamine Hydrochloride), 5 % -1 ml, ampule 60,480 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 60,480.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B6"; Loti 20 - Lidocaine, 2%/50 ml, flakon 2,159 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 2,159.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B6"; Loti 31 - Prometazine, 2-5%/2 ml, ampule 630 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 630.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B5"; Loti 16 - Papaverine, 4%-1ML, ampule 24,840 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 24,840.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B5"; Loti 18 - Vitamine B 6 (Pyridoxine Hydrochloride), 5%-2 ml, Ampule 43,200 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 43,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B5"; Loti 19 - Vitamine C (Acid ascorbic), 5% - 2 ml, Ampule 118,800 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 118,800.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B4"; Loti 2 - Glucose, 40%-10 ml, Ampule 24,444 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 24,444.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B3"; Loti 8 - Prednisolone, 25 mg/2ml, Ampule 173,500 Lidhur Kontrata +Shtesė INTERMED SHPK 173,500.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Ruajtje e Spitalit Gramsh me roje private 8,565 Lidhur Kontrata KUMRIA 1 SHPK 8,564.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B6"- Loti 5 - Adrenaline, 0-1%-1 ml, Ampule 296 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 295.75
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B6"- Loti 8 - Furosemide, 1%/2 ml, Ampule 16,430 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 16,430.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B6"- Loti 23 - Morfine, 1%/1 ml, Ampule 1,210 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 1,209.60
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje Medikamente B9"- Loti 13 - Sodium Chloride, 0-9%-500ml, flakon 74,252 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 74,252.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh, B4"- Loti 3 - Glucose 5% - 500 ml Flakon 78,432 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 78,432.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh, B5"- Loti 9 - Hyoscine butylbromide 20 mg - 1ml ampule 1,655 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 1,655.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh, B5"- Loti 17 - Ranitidine 50 mg ampule 11,340 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 11,340.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh, B1"- Loti 1 - Amikacine sulphate 500 mg - 2 ml Flakon 32,400 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 32,400.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh, B1"- Loti 15 - Ciprofloxacine 100 mg/10ml ampule 33,250 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 33,250.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Gramsh Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh, B1"- Loti 16 - Gentamycin sulphate 80 mg/2 ml 3,040 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 3,040.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.